Erkenci Kuş dizisinin Emre Divit'i Birand Tunca Kimdir?

Erkenci Kuş dizisinin Emre Divit'i Birand Tunca Kimdir? Sorusu dizinin ilk bölümünün 26 Haziran'da yayınlanacağı duyurulması ardından merak konusu oldu. Erkenci Kuş dizisinin Emre Divit'i Birand Tunca Kimdir? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Erkenci Kuş dizisinin Emre Divit'i Birand Tunca Kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
21 Haziran 2018 Perşembe 16:23

Erkenci Kuş dizisinin Emre Divit'i Birand Tunca Kimdir? Sorusu Erkenci Kuş dizisinin 26 Haziran Salı günü saat 20:00'da yayınlanacağı duyurulması sonrası merak konusu oldu. Erkenci Kuş dizisinin Emre Divit'i Birand Tunca Kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Erkenci Kuş dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ceren Taşçı, Cihan Ercan, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Ali Yağcı gibi isimler yer alıyor. İşte Erkenci Kuş dizisinin Emre Divit'i Birand Tunca Kimdir? Sorularının yanıtı.

Emre Divit (Birand Tunca)

Can’ın küçük kardeşi. Ajansın finans tarafının başında. Aile şirketinde çalışmaktan memnun, gerçek bir plaza insanı. Sağlıklı beslenir, yapay havalandırmalı ortamlarda trend sporlar yapar, takım elbise giyer, konfor düşkünüdür ve çok lüks yaşar.

Erkenci Kuş dizisinin Emre Divit'i Birand Tunca Kimdir?

Birand Tunca, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur.
Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.
2014 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Bison karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış; daha sonra Babam ve Ailesi dizisinde rol almıştır.
Show Tv’de yayınlanan; başrolü Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz dizisinin kadrosuna dahil olmuştur ve Emre karakterini canlandırmaktadır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar