Erkenci Kuş dizisinin Can Divit'i Can Yaman Kimdir?

Erkenci Kuş dizisinin Can Divit'i Can Yaman Kimdir? Sorusu dizinin ilk bölümünün 26 Haziran'da yayınlanacağı duyurulması ardından merak konusu oldu. Erkenci Kuş dizisinin Can Divit'i Can Yaman Kimdir? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Erkenci Kuş dizisinin Can Divit'i Can Yaman Kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
21 Haziran 2018 Perşembe 16:00

Erkenci Kuş dizisinin Can Divit'i Can Yaman Kimdir? Sorusu Erkenci Kuş dizisinin 26 Haziran Salı günü saat 20:00'da yayınlanacağı duyurulması sonrası merak konusu oldu. Erkenci Kuş dizisinin Can Divit'i Can Yaman Kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Erkenci Kuş dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ceren Taşçı, Cihan Ercan, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Ali Yağcı gibi isimler yer alıyor. İşte Erkenci Kuş dizisinin Can Divit'i Can Yaman Kimdir? Sorusunun yanıtı.

Can Divit (Can Yaman) kimdir?

“Kendine 30 dakikada terk edemeyeceğin bir hayat kurma.” Can’ın mottosu bu. Eskiden su topu oynamış, doğa sporlarında mahir, dünya çapında bir fotoğrafçı, evin büyük abisi, Aziz beyin aslan oğlu.

Erkenci Kuş dizisinin Can Divit'i Can Yaman Kimdir?

Asıl mesleği avukatlık olan ancak kariyerine oyunculukla devam eden Can Yaman, Dolunay dizisinde Ferit karakterini canlandırdı.

Gönül İşleri dizisi ile dikkatleri üzerine çeken İnadına Aşk’ta başrol oyuncusu olarak izleyici karşısına çıkan Can Yaman, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Yugoslav kökenli olan Yaman,ilk ve orta okulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu. Okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika'ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. 6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Can, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı. İlk dizisi Gönül İşleri’nde Bedir karakterini canlandırdı. Sinem Kobal'ın hayat verdiği Sevda ile yaşadığı gelgitli aşk dikkatleri çekti. Genç oyuncu, ikinci dizisi olan 'İnadına Aşk'ta Yalın Aras rolü ile hayran kitlesini genişletti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar