Ece Seçkin çocuğuna koyacağı ismi açıkladı

Şarkıcı Ece Seçkin, HT Magazin'den Arif Hür'ün sorularını yanıtladı.

Ece Seçkin çocuğuna koyacağı ismi açıkladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
27 Mayıs 2018 Pazar 10:35

‘Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları’ albümünde 'Vazgeçtim’ adlı şarkıyı seslendirdiniz. Bu şarkıda nasıl karar kıldınız?

Bildiğim kadarıyla birçok sanatçı kendi şarkısını kendisi seçmişti. Bana sadece Yıldız Tilbe’ye saygı albümü yapıldığı ve albümde ‘Vazgeçtim’ şarkısını seslendirmemin istendiği söylendi. Ben de hemen okudum. Bunda aranjörüm ve prodüktörüm Ozan Doğulu’nun etkisi çok büyük. Çok kült ve büyük bir şarkı olduğu için bu şarkıyı söyleyecek olmaktan daha güzel bir şey olamazdı.

Pilot sevgiliniz Çağrı Terlemez’le evlilik hazırlıkları yapıyorsunuz. Bu yıl evlenecek misiniz?

Bu yıl içinde evlenmeyeceğiz ama nişan yapmayı düşünüyoruz.

Hayalinizdeki düğün nasıl?

Benim hayalimde o kadar görkemli, şatafatlı bir düğün yok. Sevdiklerimin ve ailemin benimle beraber olabileceği bir sahil kasabasında evlenebilirim.

Uzun yıllardır Ozan Doğulu’yla çalışıyorsunuz. Kendisinin kariyerinize ne yönde etkisi oldu? Onunla çalışmak kolay mı?

Kendisi hem müzisyen hem de patron olarak çok disiplinli bir adam. Ozan Doğulu’yla çalışmak çok kolay değil. Kuralcı ve titiz bir müzisyen. Öte yandan onun gibi bir adam hayatınızda ve müziğinizin içinde olduğunda, müzik kalitesi anlamında hata yapma riskini sıfıra indiriyorsunuz. Kendisi benim için çok özel bir insan. İleride oğlum olursa ismini Ozan koymak istiyorum.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar