Diriliş Ertuğrul’da Osman Gazi'yi kim oynayacak?

Yeni sezona başlayacak olan Diriliş Ertuğrul’da Osman Gazi’yi hangi oyuncu oynayacak? Sizler için araştırdık...

Diriliş Ertuğrul’da Osman Gazi'yi kim oynayacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
3 Eylül 2018 Pazartesi 12:13

Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul’da Osman Gazi’yi oynayacak oyuncu belli oldu. Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Osman Gazi’yi oynayacak oyuncuyu belirledi.

Diriliş Ertuğrul'un geçtiğimiz sezon finalinde Ertuğrul Bey, içerisinde oğlu Osman'ın da bulunduğu obasıyla birlikte Bilecik Söğüt'e doğru yola çıkmıştı. Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, mayıs ayında yaptığı açıklamada, Diriliş Ertuğrul'un finalinin Bilecik'te gerçekleşeceğinin sinyalini vermiş ve dizinin Osman Gazi'ye doğru ilerleyeceğini ifade etmişti.

 Osman Gazi’yi Kim Oynayacak?

Yeni dönemde Osman Gazi adıyla başlayacak olan dizinin başrol oyuncu ise belli oldu. Osman Bey'i canlandıracak olan ismin Burak Özçivit olduğu öğrenildi. Burak Özçivit daha önce de Muhteşem Yüzyıl isimli tarihi dizide Malkaçoğlu karakterini canlandırmıştı.

Ünlü oyuncu vakit kaybetmeden senaryo okumalarına başlarken, teknik hazırlıklar da hız kazandı. “Osman Gazi” dizisi için İstanbul-Anadolu yakasında, deniz kenarında çok büyük bir alana plato inşa edildi. Dizi kostümleri için de kalabalık bir ekip büyük bir titizlikle çalışıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar