Dip ne zaman final yapıyor? Dip dizisi 8.bölümde bitiyor mu? Dip neden final yapıyor?

İnternet ortamında popüler olan Puhu TV’nin yeni dizilerinden biri olan Dip dizisinin final yapacağı söyleniyor. Peki ya Dip ne zaman final yapıyor? Dip dizisi 8.bölümde bitiyor mu? Dip neden final yapıyor?

Dip ne zaman final yapıyor? Dip dizisi 8.bölümde bitiyor mu? Dip neden final yapıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
28 Mayıs 2018 Pazartesi 09:00

İnternet dizileriyle adından sıkça söz ettiren Puhu TV Fİ, Çİ’den sonra Dip dizisini 30 Mart 2018 tarihinde izleyicilere sundu. Yayınlanan 3 bölümü sonrasında sevilen dizi hakkında final yapacağı haberi geldi. Gelen bilgilere göre Puhu TV’nin ilgiyle izlenen Dip dizisi kısa süre sonra izleyicileriyle veda edecek.

Dip Ne Zaman Final Yapıyor?

Puhu TV’nin sevilen dizisi Dip için karar verildi. Yapımcılığını TMC'nin, yönetmenliğini Çağatay Tosun'un üstlendiği, kadrosunda İlker Kaleli, Neslihan Atagül, Berrak Tüzünataç, Bülent Emin Yarar, Olgun Toker, Lale Mansur, Defne Kayalar, Tuğçe Altuğ, Gözde Türkpençe, Can Gox ve Feridun Düzağaç'ın yer aldığı Dip dizisi 8. bölümüyle final yapacak.

Dip Dizisi 8.Bölümde Bitiyor mu?

30 Mart Cuma akşamı ilk bölümü ile Puhu TV'de ekrana gelen dizinin 4-5 ve 6. bölümü 4 Mayıs'ta 7 ve 8. bölümü de Mayıs ayı bitmeden yayınlandı. Dizi 8. bölümüyle de bitecek. Son iki bölümü Mayıs ayı içerisinde izleyiciyle buluşan dizi böylece tek sezonluk iş olacak. 

Dip Dizisi’nin Konusu Nedir?

İstanbul Emniyet'e bağlı olarak intihar girişiminde bulunan kişileri vazgeçirmekle görevli olan Sahir, bir gün telefonuna gelen bir ihbarla, Bilge'yi bulur. Hayatı sırlarla dolu, gizemli bir bilim kadını olan Bilge'yle tanıştığı andan itibaren Sahir'in önünde yeni ve tehlikeli bir dünyanın kapıları aralanacaktır. İkilinin eşiğinde olduğu bu kapının ardında her sır, yeni bir sırrı doğurmaktadır.

Dip 1.Bölüm Özeti ve Fragmanı

İlker Kaleli ve Neslihan Atagül'ün başrollerini paylaştığı Dip dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı, Dip 30 Mart Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bulunan kişileri vazgeçirmekle görevli olan Sahir, bir gün telefonuna gelen bir ihbarla, Bilge’yi bulur. Hayatı sırlarla dolu, gizemli bir bilim kadını olan Bilge’yle tanıştığı andan itibaren Sahir’in önünde yeni ve tehlikeli bir dünyanın kapıları aralanacaktır. İkilinin eşiğinde olduğu bu kapının ardında her sır, yeni bir sırrı doğurmaktadır. Sahir ve Bilge içine atıldıkları bu büyük savaşta hem birbirlerine destek olacak hem de geçmişten, bugünden ve yarından gelen ve gelecek olan yaralarını birlikte saracaklar.

PUHU TV DİP 1.BÖLÜM İZLE

Dip 2.Bölüm Özeti ve Fragmanı

Proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP dizisi Türkiye'nin yeni nesil online televizyonu puhutv'de izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Merakla beklenen dizide İlker Kaleli ve Neslihan Atagül’le birlikte Berrak Tüzünataç da yer alıyor. Her sır yeni bir sırrı doğuruyor İstanbul emniyetine bağlı bir klinikte insanları intihardan vazgeçirmekle görevli Sahir'in unutmak istediği geçmişi onu bir gün gelen gizemli mesajla yakalayacaktır. Sahir, gizemli bir bilim kadını olanBilge'yle tanışacaktır. Eski eşi Ekin'le ilgili aklından hiç çıkmayan soruların cevaplarına dair ipuçları yakalayan Sahir, kendisini her bir sırrın yeni bir sırrı doğurduğu bir dünyanın kapısında bulacaktır.

PUHU TV DİP 2.BÖLÜM İZLE

Dip 3.Bölüm Özeti ve Fragmanı

Sahir son intihar vakasının cinayet olduğuna dair kanıt aramaya başlarken Bilge'ye de ulaşmayı başarır. Artık ilişkileri gerçek bir yüzleşmeye doğru yol almaktadır. Sahir nehir kenarında kendine geldiğinde Bilge'nin kaçmış olduğunu görür. Aklındaki soru peşinde silahlı adamlar olan bu kadının kim olduğu ve neden kaçtığı? Sahir son intihar vakasının cinayet olduğunu öğrendikten sonra araştırma yapmaya başlar ve Bilge ile karşılaşır. Artık bu süreçten sonraki yüzleşme aşamasıdır.

PUHU TV DİP 3.BÖLÜM İZLE

DİP 4.5.6.BÖLÜM FRAGMANI

PUHU TV DİP 4.BÖLÜM İZLE

PUHU TV DİP 5.BÖLÜM İZLE

PUHU TV DİP 6.BÖLÜM İZLE

DİP 7.8. BÖLÜM FRAGMANI

PUHU TV DİP 7.BÖLÜM İZLE

PUHU TV DİP 8.FİNAL BÖLÜMÜNÜ İZLE

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

yusuf En beğenilen yorum
evet inal fragmanı yayınlandı ama NEDEN?! Ne zaman bir diziyi sevsem final yapıyor.Yeter artık
Süheyla
Güzel bir diziydi yazık oldu