Didem Soydan'dan "O fotoğrafta çıplak değilim" açıklaması

Didem Soydan, sosyal medyadan paylaştığı cesur fotoğraflarla ilgili yöneltilen sorulara "O fotoğrafta da çıplak değilim. İç çamaşırlarım var" diyerek tepki gösterdi.

Didem Soydan'dan "O fotoğrafta çıplak değilim" açıklaması - Sayfa 1

Yurt dışında yaptığı başarılı işlerle dikkat çeken model Didem Soydan, Karaköy Mitte'de yakın bir arkadaşının doğum günü partisine katıldı.

1 17
 
Didem Soydan'dan "O fotoğrafta çıplak değilim" açıklaması - Sayfa 2

Didem Soydan, katıldığı doğum günü partisinden çıkarken görüntü alan muhabirlerin sorularını yanıtladı. Sosyal medyadan paylaştığı cesur pozlarla ilgili kendisine yöneltilen sorulara kızan ünlü model, "Ben modelim ve işim bu. O fotoğrafta da çıplak değilim. İç çamaşırlarım var. Hiçbir tepki de almadım" dedi.

2 17
 
Didem Soydan'dan "O fotoğrafta çıplak değilim" açıklaması - Sayfa 3

Türkiye’nin en iyi mankenlerinden olan Didem Soydan, 1984 yılında İstanbul’da doğmuştur. Anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan göçmeni, babası ise Arnavutluk'tan göç etmiş bir ailenin çocuğudur.

3 17
 
Didem Soydan'dan "O fotoğrafta çıplak değilim" açıklaması - Sayfa 4

Üniversite yıllarında çalıştığı Diesel adlodacı Ümit Ünal tarafından modellik teklifi gelince bir ay sonra La Russie defilesinde yer aldı. Bu defilede birçok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından beğenildi. Modellik kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Didem Soydan Türkiye'nin birçok ünlü modacısıyla birlikte çalıştı. İstanbul'da düzenlenen moda haftaları kapsamındaki Fashion Week defilelerinde tasarımcıların en çok tercih ettiği modeller arasında yer aldı.

4 17