Acun Ilıcalı Deren Talu'ya Londra'dan ev mi aldı - Acun Ilıcalı Deren Talu ilişkisi

Acun Ilıcalı'nın boşanma haberlerini doğrulamasıyla Acun Ilıcalı Deren Talu'ya Londra'dan ev mi aldı - Acun Ilıcalı Deren Talu ilişkisi ile ilgili bilgileri sizler için derledik. İşte Acun Ilıcalı Deren Talu'ya Londra'dan ev mi aldı - Acun Ilıcalı Deren Talu ilişkisi ile ilgili bilgiler

Acun Ilıcalı Deren Talu'ya Londra'dan ev mi aldı - Acun Ilıcalı Deren Talu ilişkisi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
26 Kasım 2018 Pazartesi 11:58

Acun Ilıcalı Deren Talu'ya Londra'dan ev mi aldı - Acun Ilıcalı Deren Talu ilişkisi Acun Ilıcalı'nın boşanma haberlerini doğrulamasıyla gündeme geldi. Haberimizde Acun Ilıcalı Deren Talu'ya Londra'dan ev mi aldı - Acun Ilıcalı Deren Talu ilişkisi ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz. Acun Ilıcalı Kanal D 2. Sayfa programına bağlanarak boşanma haberlerini doğruladı. Peki ama Acun Ilıcalı Deren Talu'ya Londra'dan ev mi aldı - Acun Ilıcalı Deren Talu ilişkisi doğru mu?

Acun Ilıcalı Deren Talu'ya Londra'dan ev mi aldı

Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'dan boşanacağı haberlere gündeme bomba gibi düştü. Ortaya bir takım iddialar atıldı. Acun Ilıcalı Deren Talu'ya Londra'dan ev mi aldı? sorusu gündeme geldi. Peki ama Acun Ilıcalı Deren Talu'ya Londra'dan ev mi aldı? 
Acun Ilıcalı'nın Deren Talu'ya Londra'dan ev aldığı haberleri Sinem Umaş'ın açıklamalarıyla gündeme geldi. Sinem Umaş ''Şeyma subaşı aylar önce Çağatay Ulusoyla bir mekanda eğlenip sonra evine gitmişler ve kameralara yakalanmışlardı Acun bu haberi asla yayınlatmadı ben de şaşırmıştım oha neden boşamıyor diye. Acun da bu sırada defne samyelinin kızına Londra’da ev almış. Vallahi billahi rezillik'' açıklamasını yaptı.

Ardından paylaşımları sildi ve '' Acun medyadan arayıp paylaşımımı silmemi boşanmalarının bu konularla alakası olmadığı söylediler iftira atıyorsunuz dediler. Paylaşımı silmezsem dava edecekler sanırım. Silivri soğuktur şimdi valla sildim shhskansn. Herkes biliyor kimse yazamıyor ben yazıyorum sonra domestos dök sil temizle neyse avukatıma haber verdim bekleyelim bakalım. Bir de ben gazeteci olsam 2 gün iş yapamazdım bu piyasada onu anladım.'' açıklamasını yaptı. 

Deren Talu'dan Acun Ilıcalı açıklaması

Deren Talu Instagram hesabından, '' Çok şaşkın, kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı anne ve babamın arkadaşıdır. Belki 2 kez, merhaba demişimdir, o kadar. Londra'ya en son 13 yaşımda ailemle gittim, iddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir!!! Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir, ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz.'' dedi. 
Acun Ilıcalı Deren Talu'ya Londra'dan ev mi aldı - Acun Ilıcalı Deren Talu ilişkisi

Defne Samyeli'den Acun Ilıcalı Açıklaması

Defne Samyeli Instagram hesabından, ''Yine dedikodu, yine iftira, yine sosyal medya yorum adı altında bir ton rezillik! Ne ilişkisi, ne Londra'sı ne evi! Hayatlarımızda böyle çirkinlikler yok. Kızım Deren'in adını karıştırmaya çalıştıkları tamamen uydurma, bu senaryoyu üreten, yazan, yayan herkes hakkında yasal yollara başvuruyoruz. Sorumlular elbette ortaya çıkacak, cezalarını çekecekler. 22 yaşında tertemiz genç bir insanı kendi karanlık ruhlarıyla böyle üzüp incitenler mutlaka bedelini öderler.'' dedi. 

Acun Ilıcalı Deren Talu'ya Londra'dan ev mi aldı - Acun Ilıcalı Deren Talu ilişkisi

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar