Deniz Akkaya 15 yıl sonra bikiniyle poz verdi

Deniz Akkaya, bir markanın 2018 katalog çekimlerine poz verdi. 15 yıl aradan sonra bir markanın mayo koleksiyonunu tanıtan Deniz Akkaya’nın sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflar gündem oldu.

Deniz Akkaya 15 yıl sonra bikiniyle poz verdi - Sayfa 1

Tekstil dünyasında bir çok mayo firması, katalog çekimleri için yabancı mankenler ile çalışırlar fakat bir marka bu geleneği bozarak, yeni sezon bikini çekimlerinde Deniz Akkaya'yla çalıştı.

1 9
 
Deniz Akkaya 15 yıl sonra bikiniyle poz verdi - Sayfa 2

Geçmiş yıllarda ardı ardına mayo firmalarının kampanya yüzü olan Deniz Akkaya da 15 yıldan sonra yeniden bir mayo koleksiyonunun kampanya yüzü olarak fiziğini eskisi gibi koruduğunu gösterdi.


2 9
 
Deniz Akkaya 15 yıl sonra bikiniyle poz verdi - Sayfa 3

Çekimleri Antalya’da gerçekleşen katalog çekimi için fotoğrafçı Jülide Güngör’ün objektifine poz veren Deniz Akkaya,  çekimlerden kareler paylaştığı sosyal medyada gündem oldu. Ekranların sevilen ismi model Deniz Akkaya, fiziğiyle takipçilerinden tam not aldı. Hemen hemen her gün spor yapan ve bir kız çocuk annesi olan güzel model günümüz mankenlerine taş çıkartan pozlarıyla sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum aldı. 

3 9
 
Deniz Akkaya 15 yıl sonra bikiniyle poz verdi - Sayfa 4

Takipçilerinin sıkı desteğini alan Deniz Akkaya şu günlerde ardı ardına gelen reklam kampanyaları için görüşmeler yapıyor.

4 9