Demet Akalın Suriyeliler için ne dedi? Demet Akalın'ın Suriye yorumu

Mülteci Hakları Derneği, Suriyelilerle ilgili paylaştığı bir mesaj dolayısıyla Demet Akalın hakkında dava açmaya karar verdi. Peki ama Demet Akalın Suriyeliler ile ilgili ne dedi? Demet Akalın, Suriyeliler için ne söyledi, yazdı?

Demet Akalın Suriyeliler için ne dedi? Demet Akalın'ın Suriye yorumu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
20 Haziran 2018 Çarşamba 14:45

Demet Akalın Suriyeliler için ne dedi? Demet Akalın'ın Suriye yorumu

Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği belirtilen Akalın, söz konusu paylaşımını sildi. Mülteci Hakları Derneği, Suriyeli sığınmacılar hakkındaki ayrımcı sözleriyle gündeme gelen şarkıcı Demet Akalın’ı mahkemeye veriyor. Demet Akalın Suriyeliler ile ilgili ne dedi? Demet Akalın, Suriyeliler için ne söyledi, yazdı?

Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği belirtilen Akalın, söz konusu paylaşımını sildi.
Mülteci Hakları Derneği, Suriyeli sığınmacılar hakkındaki ayrımcı sözleriyle gündeme gelen şarkıcı Demet Akalın’ı mahkemeye veriyor.

Ülkesine bayramlaşmaya giden Suriyeli sığınmacılarla ilgili Twitter hesabında bir haber paylaşan Demet Akalın, “Her şey bedava niye dönmesinler! Yerleşsinler artık kendi ülkelerine dönsünler! Avrupa 50 tanesine tahammül edemiyor! Bizde kaç milyonlar bilemiyoruz!” diye yazdı. Bunun üzerine Uluslararası Mülteci Hakları Derneği, Akalın’a dava açacağını açıkladı. Kurumun resmi Twitter hesabından yapılan açıklamalarında ‘’İstikrarlı bir şekilde Suriyelileri açık hedef haline getiren Demet Akalın hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme fiili sebebiyle Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunacağız’’ ifadesi yer aldı. Bunun üzerine Demet Akalın, paylaşımını sildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar