Demet Akalın Erbil için dua istedi

Şarkıcı Demet Akalın, evindeki banyoda düşerek yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda tedavisi devam eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil için “Herkesten dua istiyoruz” diye dedi.

Demet Akalın Erbil için dua istedi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
24 Ekim 2018 Çarşamba 22:35

Evindeki banyoda düşerek yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda tedavisi devam eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’i çok sayıda ünlü isim ziyaret etti.

Ziyaret sonrası konuşan Demet Akalın, “Herkesten dua istiyoruz, bugün biraz daha iyiymiş, dün kötüymüş. Kızıyla görüştüm, tam gittiğim de mutlu haberi almış” dedi.

Funda Arar ise, “Söyleyecek bir şey yok. Zaten yoğun bakımda, o yüzden çok bilgi de paylaşmıyorlar. Ben ailesini göremedim ama sadece yoğun bakım ünitesini ziyaret ettim. Daha önceki hastalığıyla alakası yok, düşmeyle alakalı bir durum var. Kaburgalarında kırık var, o yüzden ciğerlerinde de bir kanama meydana geliyor. Ameliyat riskliymiş, ameliyatla beraber hastalığı ağırlaşır nükseder diye bir korku var. Şu an bekleniyor” ifadelerini kullandı.

Erbil’i ziyaret eden bir diğer isim Sinan Özen ise, “İlk günden bugüne takip ediyorum. Biraz daha sevindirici, güzel şeyler var. Tabi ki yoğun bakımda ve makineye bağlı olarak takip ediliyor. Yani dua edeceğiz, inşallah iyi olacak. Şu an çok hassas bir noktada, oradan dönüşü güzel olduğu zaman iyi olacak. Umutlarımız, niyetlerimiz ve isteklerimiz bu şekildedir." dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar