Darısı Başımıza dizisinin Cem'i Özgün Karaman kimdir?

Darısı Başımıza dizisinin Cem'i Özgün Karaman kimdir? Sorusu dizinin 4 Temmuz Çarşamba günü başlayacağının duyurulması sonrası merak konusu oldu. Darısı Başımıza dizisinin Cem'i Özgün Karaman kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Darısı Başımıza dizisinin Cem'i Özgün Karaman kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
29 Haziran 2018 Cuma 22:17

Darısı Başımıza dizisinin Cem'i Özgün Karaman kimdir? Sorusu 4 Temmuz Çarşamba günü başlayacak olan dizinin yeni ilk bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Darısı Başımıza dizisinin Cem'i Özgün Karaman kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. yakışıklı bir yüz, varlıklı bir aile ve şimdi de mükemmel bir eş! Cazibeli, çapkın bir adamı canladıran Özgün Karaman Özgün Karaman, 15 Ocak 1988 yılında Adapazarı’nda doğdu. İşte Darısı Başımıza dizisinin Cem'i Özgün Karaman kimdir? Sorusunun yanıtı.

Cem Özgün Karaman

Öykü’nün nişanlısı. Cem Arslansoy her şeye sahip bir adam; yakışıklı bir yüz, varlıklı bir aile ve şimdi de mükemmel bir eş! Cazibeli, çapkın bir adam. Arslansoy şirketinin veliahdı, Canan Arslansoy’un da her şeyden çok sevdiği biricik oğlu. Cem hayatta ne istediyse elde etmiş biri; Bugüne kadar…

Darısı Başımıza dizisinin Cem'i Özgün Karaman kimdir?

Özgün Karaman Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Özgün Karaman, 15 Ocak 1988 yılında Adapazarı’nda doğdu. Basketbol ve tenis oynamayı seven Özgün, 1.81 boyunda, kahverengi gözlü ve Oğlak burcudur. Kocaeli Üniversitesi Jeoloji Mühendisliğini bitiren Karaman, su anda MBA master ina devam etmektedir. Lisans öğrenimi gördüğü zamanda oyunculuğa ilgi duymaya başladı ve eğitim almaya karar verdi. 2010 yılında ise ilk dizisi Çakıl Taşları ile adını duyurmuştur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar