Cüneyt Arkın: Malkoçoğlu halkın kahramanıdır

Yoğun bakımdan taburcu olan Cüneyt Arkın Habertük gazetesine açıklamalarda bulundu. Arkın, James Bond’un sistemin ortaya çıkardığı bir kahraman olduğunu Malkoçoğlu’nun ise halkın kahramanı olduğunu ifade etti.

Cüneyt Arkın: Malkoçoğlu halkın kahramanıdır - Sayfa 1

Arkın ile yapılan röportaj şöyle…

1 15
 
Cüneyt Arkın: Malkoçoğlu halkın kahramanıdır - Sayfa 2

Dünyada en çok başrol oynayan oyuncu sizsiniz. Bu başarınız yeterince değerlendirildi mi?

Benim en büyük kazancım halkın sevgisi ve ilgisi oldu. Bir yere gittiğim zaman halk beni çok güzel karşılıyor, içten gülüyor. Halk, bakışlarıyla şefkatini, merhametini minnetini sunuyor. Ailesinden biri olarak görüyor. Bu mutluluk yeter. Yetmez mi, daha ne olsun? Daha fazla nasıl takdir edilebilirim ki?

2 15
 
Cüneyt Arkın: Malkoçoğlu halkın kahramanıdır - Sayfa 3

1970'li yıllarda James Bond'u canlandırmanız istenmişti? Neden kabul etmediniz?

Oynanamı istediler. İngiltere'ye çağırdılar. Aklı başında bir şekilde tekrar 'James Bond' filmlerini izledim. Ne kadar aptalca izlediğimizi farkettim. Ne kadar da sahte, aldatmışlar bizi. O zamana göre bir takım değişik yeni teknolojiyle yapılan atraksiyonlar vardı. Sonra oynadığım filmlere baktım 'Kara Murat'tan tut da 'Malkoçoğlu'na kadar. Özellikle 'Malkoçoğlu' ne kadar halktan. Halkın insanı atıyla konuşur dertleşir, şarkılar söyler. Halkın kahramanı mı önemli yoksa sistemin kahramanı mı?

3 15
 
Cüneyt Arkın: Malkoçoğlu halkın kahramanıdır - Sayfa 4

Tabii ki halkın kahramanı. 'James Bond', bir sistemin 'Malkoçoğlu' ise halkın kahramanı. İşlerimi halletikten sonra Türkiye'ye döndüm. O kadar özlemişim ki, uçaktan iner inmez yeri öptüm.

4 15