Çukur 19. bölüm izle - Selim öldü mü? İdris Baba Vartolu ile yüzleşiyor

Çukur 19. Bölüm izle. Çukur 19. bölümü ile nefes kesecek. Vartolu Sadettin ve İdris Baba Bu bölümde yüzleşiyor. Peki Medet'in vurduğu Selim ölecek mi? tüm bu merak edilenler Çukur 19. bölümü ile cevap bulacak. İşte Çukur 19. bölüm izle bilgileri.

Çukur 19. bölüm izle - Selim öldü mü? İdris Baba Vartolu ile yüzleşiyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
5 Mart 2018 Pazartesi 19:22

Çukur 19. bölüm izle. Çukur 19. bölüm ile izleyenlerini ekrana kilitleyecek. İdris Baba Vartolu'nun oğlu olduğunu öğrenecek mi? Medet'in vurduğu Selim ölecek mi? Tüm bu sorular Çukur 19. bölümü ile cevap bulacak. İşte Çukur 19. bölüm izle bilgileri.

İdris Baba ve Vartolu Sadettin yüzleşiyor

Yeni bölümde İdris Baba ve Vartolu Sadettin ilk kez karşı karşıya gelecek. Yeni bölüm için meraklanan izleyici neler olacağını sabırsızlıkla bekliyor.

Çukur 19. Bölüm izle (Tıklayınız)

Çukur 19. bölümde Selim ölecek mi?

Çukur'un 19. bölüm fragmanı akıllara birçok soru getiriyor. Medet'in Vartolu Sadettin'in intikamını almak için vurduğu Selim ölecek mi? Selim'in yaşam mücadelesi verdiği Çukur yeni bölüm fragmanında, İdris Baba'nın sözleri çok sert olacak.

Kardeşi Yamaç’ın önüne atlayarak kurşunlara hedef olan Selim, hayata tutunma sabaşı vermektedir. Koçovalılar, bu olay karşısında derin yara alırken, mazi peşlerini bırakmayacaktır. Emrah’ın gelmesiyle hayatının en zor döneminden geçen Sena, İzmir’den sürprizle dönecek ve işlerin seyri tamamen değişecektir. Selimölecek mi sorusu büyük merak uyandırırken Vartolu-Yamaç yüzleşmesi her ikisini de derinden sarsacaktır. Öfke ve hüznü arada yaşayan Vartolu için gerçek yüzleşme ise ona gerçek ismiyle, 'Salih’le' hitap eden İdris ile olacaktır. Nefeslerin tutulacağı bölümde pek çok soru cevap bulacak.

Çukur 18. bölüm özeti

Çukur’un son yayınlanan 18. bölümünde Emrah amirin Çukur’a gelmesiyle Koçovalılar yeni bir düşman edinmişti. İdris Baba bu büyük tehlikeden sıtrılmaya çalışırken, Yamaç ise bu yeni düşmanı tanımaya başlayacaktır. Ağabeyi olan Emrah amir en çok Sena’yı etkileyecektir. Sena mazi korkusuyla yüzleşirken, Selim’in kurşunların önüne atlayarak Yamaç'a siper olması taşları bir kez daha yerinden oynatacaktır. Bu arada İdris Koçovalı ise hayatının en büyük sürprizini ve pişmanlığını yaşayacaktır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar