Messi'nin fotoğrafını kasıklarına dövme yaptırandan Barcelona'ya tepki: Çöp muamelesi görüyor

Messi hayranlığı ile bilinen ve yıldız futbolcunun fotoğrafını kasıklarına dövme yaptırmasıyla olay olan Brezilyalı model Suzy Cortez, Arjantinli yıldızın Barcelona'dan ayrılma kararı almasının ardından Katalan ekibine ateş püskürdü

Messi'nin fotoğrafını kasıklarına dövme yaptırandan Barcelona'ya tepki: Çöp muamelesi görüyor - Sayfa 1

İngiliz basınına konuşan Cortez, Messi'nin Barcelona için bu zamana kadar her şeyi yaptığını ve ve Josep Maria Bartomeu başkan olduğu sürece Katalan ekibini desteklemeyeceğini söyledi

1 18
 
Messi'nin fotoğrafını kasıklarına dövme yaptırandan Barcelona'ya tepki: Çöp muamelesi görüyor - Sayfa 2

Bundan sonra 33 yaşındaki Arjantinli oyuncunun anlaştığı iddia edilen Manchester City'yi destekleyeceğini söyleyen Cortez, "Artık City'nin en fantastik hayranıyım. Son 5 yılda Messi olmasaydı Barcelona Şampiyonlar Ligi'ne bile katılamazdı. Tarihin en iyi oyuncusu, Barcelona tarafından çöp muamelesi görüyor" dedi.

2 18
 
Messi'nin fotoğrafını kasıklarına dövme yaptırandan Barcelona'ya tepki: Çöp muamelesi görüyor - Sayfa 3

Messi'nin ayrılık kararını desteklediğini belirten Cortez, "Messi ve Suarez'e davranış şeklinden dolayı üzgünüm. Barcelona'yı seviyorum ama Bartomeu başkan olduğu sürece kulübü desteklememe kararı aldım.

3 18
 
Messi'nin fotoğrafını kasıklarına dövme yaptırandan Barcelona'ya tepki: Çöp muamelesi görüyor - Sayfa 4

Çocukluğumdan beri Barcelona'yı destekledim ama spordaki en büyük idolüm olan kişinin yanında olmayı asla bırakmayacağım" ifadelerini kullandı.

4 18