CNN Türk'ten ayrılan Ana Haber Spikeri Duygu Demirdağ kimdir?

Doğan Medya Grubu'nun Demirören Grubu'na satılmasının ardından CNN Türk ve Hürriyet’te başlayan görev değişikliğine bir yenisi daha eklendi.

CNN Türk'ten ayrılan Ana Haber Spikeri Duygu Demirdağ kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
12 Mayıs 2018 Cumartesi 14:56

CNN Türk'ün Ana Haber Spikeri Duygu Demirdağ'ın kanal ile yolları ayrıldı.

CNN Türk'te son bir yıldır Ana Haber'i sunan ekran yüzü Duygu Demirdağ ile yollar ayrıldı. CNN Türk ve Kanal D’nin iktidara yakın Demirören Grubu tarafından satın alınması ile birlikte bu kanallarda pek çok kişi de uzaklaştırıldı.

Medyaradar’ın haberine göre, 2010'dan bu yana muhabirlik ve farklı kuşak ve programlarda moderatörlük yapan, Demirağ’ın Ana Haber Spikerliği görevine son verildi.

CNN Türk’te, hafta içinde de gazeteciler İsmail Saymaz ve Nevzat Çiçek’in görevine son verilmişti.

Duygu Demirdağ ayrılık haberini Twitter hesabından şu ifadelerle duyurdu: CNN Türk ile yolun sonuna geldik. Vicdanlı, onurlu, emek dolu bir yolculuktu. Ustalarima, yol arkadaşlarıma, izleyen ve destek veren sizlere çok teşekkür ederim. Yeni yolculuklarda görüşmek üzere...

CNN Türk'ten ayrılan Ana Haber Spikeri Duygu Demirdağ kimdir?

Duygu Demirdağ Bursalı olan ve 28 yaşında bulunan bir Haber sunucusudur.Kendisi 1987 doğumludur.Üniversiteyi Bursa’da bulunan Uludağ Üniversitesi’ni bitirerek tamamlamıştır.Bitirmiş olduğu bölüm İngilizce Öğretmenliği, bitirdiği tarih ise 2008’dir.

Bursa’da Üniversite okuduğu zamanlarda yerel olarak bulunan Line Tv ekranlarında program yaparak ekranlarla tanışan Duygu Demirdağ 3 sene kadar hafta sonu haber ile Line tv izleyicilerinin karşısına geçti.Ardından Bu Gece isimli programı sundu.Keyifli bir kültür programı olan Herkesin Keyfi Yerinde adındaki programı sundu.Bu program vasıtası ile çeşitli sanatçılar, haber programcıları ile görüştü.

Yüksek Lisans’ta yapan sunucu bunun için Londra’yı tercih etti.Yüksek Lisansı’nı yaptığı alan ise Medya ve İletişim oldu.Özellikle Avrupa Birliği Politikaları hakkında bir takım eğitimler gördü.Bildiği diller ise İspanyolca ile İngilizcedir.

Boş vakitlerinde piyano çalmayı seviyor ve düşüncelerini kaleme alıyor.Her zaman genç kalmanın önemli olduğunu belirtiyor ve yaratıcı olmak istiyor.

CNN Türk ekranlarına 2010 tarihinde çıkmaya başlayan sunucu Üç sene boyunca spikerlik yapmış ve bir çok görevlerde bulunmuştur. Özellikle Van’da yaşanan afet, Gezi Parkı Eylemleri ve Yunanistan’da yaşanan ekonomik problemleri sürekleri yakından izleyerek bilgiler verdi.Halen Hafta Sonunda bulunmuş olduğu kanalda Ana haber bültenini sunmayı sürdürmektedir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar