için kaldı

Cengiz Kurtoğlu kapı kapı dolaşıp oy istedi

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için sanatçı Cengiz Kurtoğlu, AK Parti Ergene Belediye Başkan adayı Hamdi Sarıer'e destek olmak için seçim çalışmasına katıldı. Kurtoğlu bir sonraki dönem seçime gireceğini duyurdu.

Cengiz Kurtoğlu kapı kapı dolaşıp oy istedi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
26 Mart 2019 Salı 11:11

Ünlü Sanatçı Cengiz Kurtoğlu, yerel seçimlerde AK Parti Ergene Belediye Başkan adayı Hamdi Sarıer'e destek olmak için adeta kapı kapı dolaşıp oy istedi.

Cengiz Kurtoğlu, burada yaptığı konuşmasında "Kalbi bütünlükle, samimiyetimle söyleyeyim aramızda sevgiden öte hiçbir menfaat olmayan kalbi birliktelikte bugün hem değerli dostlarıma hem de Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilatını ziyaret ettim. Sevgili başkan adayı mı ziyaret ettim. Kendisine gönül verdiğimi açık açık ifade ediyorum. Başarılı olmasını da açık açık ifade ediyorum. Çünkü bizim bekamız vatan, millet Sakarya'dır. Ergene halkına da çok teşekkür ediyorum tevazularından dolayı bugün değerli gönül dostlarımızla esnaflarımızı ziyaret ettik” dedi

Herkesin tebessümle ve güler yüzle karşıladığını söyleyen Kurtoğlu, “Kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Ondan sonra da merkezimizde çayımızı kahvemizi içiyoruz hayırlı uğurlu olsun. İnşallah 1 Nisan'da da şekerli kahve içeceğiz" dedi.

"Ben yaşım gereğince 7 torun sahibi olduğum için benim hayattaki menfaatim sevgiden öte hiçbir şey değil" ifadesini kullanan Kurtoğlu, "Buradaki gönül dostları kardeşlerime Çorlu'daki sevgili kardeşlerimle birlikte başkana gidiyoruz, dediler 'hemen' dedim başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Zaten hafta sonu artık bitecek hayırlısıyla." diye konuştu.

"Bir daha ki dönem siyasete gireceğim"

 Açıklamalarına devam eden Kurtoğlu, şu ifadeleri kullandı:

 "Hakikaten gelişimimiz açısından yatırım, başarı, birlik, beraberlik, sevgi, kaynaşma doğusuyla batısıyla kuzeyi ile güneyi ile din, dil, ırk, renk. Bu ara televizyonlarda haberlerde böyle bir nefretlik, çok kötü şeyler duyuyoruz. Gerçekten çok kötü şeyler duyuyoruz. Bunlar güzelleşsin istiyoruz biz. Bizim başka bir gayemiz, başka bir menfaatimiz yok. Konu bu. Ben inşallah bir daha ki dönem siyasete girdiğim zaman, siyaset ağzı ile konuşacağım. Şimdi sanatçı ağzıyla konuşuyorum."

Daha önce vardı. Ben İstanbul için ikinci dönem üçüncü bölgeden İstanbul adayıydım, fakat o çok vahim bir olayda İbrahim abinin vurulmasından sonra bizim mesleki açıdan oraya hiç kimsenin girmemesine kanaat ettiler. Maalesef orada olamadık. Ama zaten yaşam alanında hep toplumun içindeyiz, sokaktayız hep insanların arasındayız. Aynı şeyleri aynı görevimizi yapıyoruz elimizden geldiği kadar, sosyal sorumluklar olsun yaşam alanında sağlıkta eğitimde ne olursa olsun hele hele kendi haddimize göre tabii ki yapabileceğimiz her şeyi yapmaya çalışıyoruz tabii ki." ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar