Çağatay Ulusoy'un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir?

Çağatay Ulusoy'un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir? Çağatay Ulusoy ile oyuncu sevgilisi Duygu Sarışın, Ulusoy’un teknesiyle Marmaris koylarını gezmeye devam ettiği yönünde çıkan haberler sonrası merak konusu oldu. Çağatay Ulusoy'un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir Sorusunun cevabını sizler için derledi

Çağatay Ulusoy'un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
20 Haziran 2018 Çarşamba 14:36

Çağatay Ulusoy'un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir? Sorusu Çağatay Ulusoy ve sevgilisi Duygu Sarışın'ın birlikte tatil yapmak için Çağatay Ulusoy'un tekensi ile Marmaris'e gittiği yönünde çıkan haberler sonrası merak konusu oldu. Çağatay Ulusoy'un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 24 Kasım 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Duygu Sarışın, üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünden mezun. İşte Çağatay Ulusoy'un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir? sorusunun yanıtı.

Duygu Sarışın kimdir?

24 Kasım 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Duygu Sarışın, üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünde tamamlamış daha sonra İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü’nde dersler almıştır. Bu eğitimlerinin ardından güzel oyuncunun deneyim kazandığı yer ise İzmir Devlet Tiyatrosu olmuştur.

2011 yılında ise televizyon dünyasına Cennetin Sırları dizisi ile adım atmış; İçerde, İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi diziler de rol almıştır. Star Tv’de yayınlanan; kadrosunda Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen, Mert Fırat, Ferit Aktuğ, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar, Hayal Köseoğlu, ve Tansu Biçer gibi isimlerin yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin kadrosunda yer almakta ve Burcu karakterini canlandırmaktadır. Duygu Sarışın 1.70 boyunda ve 56 kilo ağırlığındadır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar