Şeyma Subaşı: Ben Tulum'a gitmeden önce, Tulum peynir olarak biliniyordu

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra özel hayatı ve paylaşımlarıyla sık sık konuşulan Şeyma Subaşı, yaptığı açıklamalarla yine adından söz ettirdi. Hayatının çok merak edildiğini söyleyen Subaşı, "Ben Tulum'a gitmeden önce, Tulum Türkiye'de peynir olarak biliniyordu" dedi

Şeyma Subaşı: Ben Tulum'a gitmeden önce, Tulum peynir olarak biliniyordu - Sayfa 1

Koronavirüs döneminde YouTube'da canlı yayınlar yapan Cüneyt Özdemir, son olarak Şeyma Subaşı'yı konuk aldı. Subaşı, yine çok konuşuluacak açıklamalarda bulundu.

1 8
 
Şeyma Subaşı: Ben Tulum'a gitmeden önce, Tulum peynir olarak biliniyordu - Sayfa 2

Sevgilisi Guido Senia ile yaklaşık 20 gündür karantinada olan Şeyma Subaşı, virüsü ilk başlarda ciddiye almadığını ve Türkiye'ye ulaşmadan önce Phuket, Londra ve Beyrut'a gittiğini söyledi.

2 8
 
Şeyma Subaşı: Ben Tulum'a gitmeden önce, Tulum peynir olarak biliniyordu - Sayfa 3

Sevgilisiyle Türkiye'ye geldikten sonra Guido ile bir partiye gittiklerini anlatan Subaşı, ardından hastaneye çağrıldıklarını ve test yapıldıktan sonra kendilerini karantinaya aldıklarını açıkladı.

3 8
 
Şeyma Subaşı: Ben Tulum'a gitmeden önce, Tulum peynir olarak biliniyordu - Sayfa 4

Bir süredir evde olmanın kendisini olgunlaştırdığını söyleyen Şeyma, sözlerine şöyle devam etti:

"Sizin neler söylediğinizi ne haberler verdiğinizi daha fazla takip etmeye başladım. Koronavirüs bende bunu değiştirdi. Artık bütün dünya haberlerini takip ediyorum ve daha olgunlaştığım bir dönemdeyim gibi hissediyorum."

4 8