Baba olmaya hazırlanan Özcan Deniz Feyza Aktan'ı aldattı mı? Kiminle aldattı?

Kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Feyza Aktan'la nikâh masasına oturmaya ve baba olmaya hazırlanan Özcan Deniz'in Aktan'ı eski sevgilisi Buse Narcı ile aldattığı iddia edildi.

Baba olmaya hazırlanan Özcan Deniz Feyza Aktan'ı aldattı mı? Kiminle aldattı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
24 Ocak 2018 Çarşamba 14:19

Özcan Deniz yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşadığı, kendisinden 20 yaş küçük olan hamile sevgilisi Feyza Aktan ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyordu. Düğün hazırlıklarına başlayan çiftin arasının açıldığı, Özcan Deniz'in eski sevgilisi Buse Narcı'ya geri döndüğü öne sürülmüştü.

Bilindiği gibi Buse Narcı'nın ensesinde Özcan dövmesi vardı ve Özcan Deniz'in evleneceği haberlerinden sonra dövmesini sildireceği haberleri yayılmıştı. Narcı, ensesindeki 'Özcan' dövmesini melek figürü ile kapattırdı.

Deniz'den ayrıldığı dönemde ensesindeki 'Özcan' yazan dövmenin aynı adı taşıyan ve depremde vefat eden merhum babasını kastettiğini söylemişti.

Özcan Deniz'in ismini dövme yaptıran eski sevgilisi Buse Narcı'yla birlikte olduğu iddiası Magazin D'den geldi. Magazin D programında yayınlanan habere göre; Özcan Deniz'in müstakbel eşini eski sevgilisi Buse Narcı ile aldattı. Bir otelde buluşan eski sevgililer kameralara yakalandı.

45 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz son dönemlerde hem İstanbullu Gelin dizisindeki performansıyla hem de özel hayatıyla gündemden düşmüyor.

Feyza Aktan kimdir? Aslen Antalyalı olan Feyza Aktan, İstanbul doğumlu ve 25 yaşındadır. Kendisinden 20 yaş büyük sevgilisi Özcan Deniz ile dünyaevine girmeye hazırlanan Feyza Aktan Instagram hesabını çok sık kullanmıyor.

25 yaşında olan Feyza Aktan'ın hamile olduğunu öğrenen Özcan Deniz sevgilisine tam 250 bin TL değerinde bir tek taş hediye etti.Paris'te dünya evine girecek olan ikili İstanbul'da Zekeriyaköy'de bir villada yaşayacaktı.

BUSE NARCI KİMDİR? Buse Narcı, 1993 yılında Fethiye'de dünyaya geldi. Tevfik Hiçyılmaz'dan eğitim alan Narcı, Oda Tiyatrosu'nda oyunculuk yapmaktadır. Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasına katılıp ilk soruda elenerek Türkiye gündemine oturmuştu.

Daha sonra Show Tv'de yayınlanan “Bugün Ne Giysem” yarışmasına katılıp burada Barbie olarak adlandırılınca foto modellik teklifleri aldı.

Öte yandan Narcı, ensesinde yer alan Özcan dövmesi ve göz rengini değiştirmesiyle gündemdeydi. Duymayan Kalmasın magazin programında Özcan Deniz'in eski sevgilisi Buse Narcı'nın kahverengi olan gözlerini ameliyatla mavi yaptığı söylenmişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar