Beren Saat ayrılık iddialarına son noktayı koydu

Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun ayrılacağı iddia edilirken. Beren Saat, Doğulu’nun paylaşımına yaptığı paylaşımına yorum ile ayrılık iddialarına son noktayı koydu.

Beren Saat ayrılık iddialarına son noktayı koydu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
5 Mart 2019 Salı 11:47

Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu 2014 yılında Los Angeles'da dünya evine girmişti. Geçtiğimiz hafta 35. Yaşını kutlayan Beren Saat, sosyal medya paylaşımında, şu mesajı yayınlamıştı:

“Bugün bir yaşıma daha girdim! İnsanların yaş aldıkça ne kadar acımasız olabildiği gerçeğiyle; hepsinin aslında aynı kusursuz bebek olarak Dünya’ya geldiği bilgisi arasında bocalamaktayım. Bir yandan kollektif bir aşkta yüzdüğüm, bir yandan en yakınımda nefreti hissettiğim bu yaş günümde artık ağlamayı aşmış, gelene gülmekteyim :)

Ayak bastığım en karanlık doğum günüm olduğunu düşündüğüm anda Efe’yle şarkımız Hero çalınca birden mutfaktaki radyoda, ruhuma yeniden ışık yayıldı. Bence hayatımın ikinci yarısı daha güzel olanı olacak; yaşamın benim için inci gibi sıraya dizdiği travmalardan sonra bunu bekliyor, bunu umuyorum.

Bir direniştir yaşamak ve bir akıştır aynı zamanda; bir kabulleniştir, parçalanıştır, bütünlenip yeniden doğuştur; bir serzeniştir yaşamak; ani bir yüzleşmedir, yeniden tanışmadır, yolun yarısında baştan başlamadır; deli derlercesine bir gülüştür; insan incitememektir şahsi incinmişliklerinden ötürü; bir dinleyiştir vaaz vermeden, ikna oluştur sual etmeden; bir diz çöküştür eğilebildiğince ve fakat dimdik bir inanıştır da yaşamak; öyle bir seviştir ki herkesi olduğu gibisine... İyi ki varsınız, iyi ki doğduk!...”

İddialara Son noktayı koydu

 Ayrılık iddialarının gündeme geldiği çiftten Beren Saat iddialar son noktayı koydu. Ünlü oyuncu eşinin son paylaşımın altına kap emojisi koyarak bir sorun olmadığının işaretini verdi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar