Avlu dizisinin Deniz’inden ekranlara kitleyen sahne-Avlu 10.bölüm sahnesi

Star TV ekranlarında oynayan Avlu dizisinin 10.bölümünde Deniz’in kızının mezarı başındaki sahne izleyicileri ekran başına çekti.

Avlu dizisinin Deniz’inden ekranlara kitleyen sahne-Avlu 10.bölüm sahnesi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
1 Haziran 2018 Cuma 13:01

Her hafta farklı bir heyecanın ve dramın yer aldığı Avlu dizisinde sular durulmuyor. 31 Mayıs’da 10.bölümü ekranlara gelen dizinin Deniz ile ilgili olan sahnesi tüm izleyicileri yasa boğdu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Avlu dizisi 10.son bölümünde Ecem’in ölüm haberi Deniz’i adeta bir enkaza çevirir. Cezaevindeki tüm kadınlar gelen haberle yasa boğulmuştur. Biri hariç... Kudret olan biteni sadece izlemektedir. İçerdeki ölüm sessizliğini bozacak kişi ise Hakan olacaktır. Farkında olmadan sarf edeceği bir kelime Deniz’in bir sonraki hamlesi için kilit bir rol oynamaktadır. Dizinin 11.bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor.

Avlu dizinin Deniz’inden ekranlara kitleyen sahne-Avlu 10.bölüm sahnesi

Avlu dizisinin son bölümünde duygu yüklü bir sahneyle izleyici karşısına çıktı. Ecem’in ölümüyle perişan olan Deniz’in hali, ekran karşısındakileri de derinden etkiledi. Son bölüm finali Avlu’da yeni bir dönemin sinyalini verdi. Kızının ölüm haberi Deniz’i aklını yitirecek dereceye getirdi. Hem cezaevi yetkilileri hem de hapishane arkadaşları ona destek olmak için elinden geleni yaptı. Özellikle mezarlık sahnesinin yürekleri dağladığı Avlu son bölüm finaline ise Hakan’ın sözleri damga vurdu. Son bölümde Deniz şüphelerinin yersiz olmadığını çok acı bir şekilde görmüş, korktuğu başına gelmiştir. Sahip olduğu en değerli kişiye, Ecem’e verilen bu zararı kimsenin yanına bırakmaya niyeti yoktur. Üstelik yaşanan bu olay Deniz için olduğu kadar cezaevi yönetimi için de bardağı taşıran son damladır.

Ecem’e neden öldü?

Avlu son bölümde Ecem, Merve’nin verdiği yüksek dozda uyuşturucu etkisi altında can cekişirken Deniz hesap sormaya başlamıştır. Kudret, Merve’yi hapiste uyuşturucu ile öldürürken Ecem ise evinde Alp’e yakalandı ve öldü.

Avlu dizisinin konusu nedir?

Deniz uzun zamandır eşinden şiddet görmektedir. Bir gece evinden gelen bağırışmalar, bir el silah sesiyle bıçak gibi kesilir. Deniz, kavga sırasında eşi Hakan’ı vurduğu iddiasıyla tutuklanır. Tutuklu olarak kalacağı cezaevine gelen Deniz’in tek isteği kızını arayıp durumunu öğrenmektir. Fakat içeride, kendi kurallarını ve taraflarını oluşturmuş, birbirine düşman iki kadının arasında bulur kendini: Azra ve Kudret. İki kadın da Deniz’i kendi tarafına çekerek cezaevi içindeki güçlerini artırmak için mücadeleye girişir. Deniz’in ise tek isteği hiçbir belaya ve suça bulaşmadan en kısa zamanda kızına kavuşmaktır.

Avlu dizisi oyuncuları kimler?

Deniz Demir: Demet Evgar

Azra Kaya: Ceren Moray

Kudret Öztürk: Nursel Köse

Murat Ünal: Kenan Ece

Hakan Demir: Teoman Kumbaracıbaşı

Nilgün Demir: Rüçhan Çalışkur

Nihal Ünal: Şebnem Dönmez

Oktay Boran: Çağdaş Onur Öztürk

Melis Ersoy: Deniz Barut

Özlem Balaban: Onuryay Evrentan Atasalihi

Ecem Demir: Eslem Akar

Jale Şahin: Şeyla Halis

Hasret Şengül: Ayça Damgacı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Seher En beğenilen yorum
Çoooooook güzel yaaa