Arzum Onan: Oğlum babasının yolunda

Arzum Onan piyanist Angelika Akbar’ın programına konuk oldu

Arzum Onan: Oğlum babasının yolunda
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
8 Haziran 2019 Cumartesi 13:29

Eşi Mehmet Aslantuğ için “Oyunculuk yaptığım dönemde ondan çok şey öğrendim. Ekranlara dönmek gibi bir niyetim yok. Ama Mehmet’in kurduğu yapım şirketinin bir projesinde olmak isterim.

'Aklında önce oyunculuk sonra yönetmenlik var'

Oğlumuz Can (18) da babasının yolunda ilerlemeyi düşünüyor. Aklında önce oyunculuk, sonra yönetmenlik var” dedi.

Oyunculuğa ara vererek heykel sanatına yönelen Onan bu süreci, "Plastik sanatlara hep ilgim vardı. Heykel benim duygularımı ifade etme biçimim. Yaş ilerledikçe bu duygularımı ifade etme ihtiyacı duydum. Güzellik bir yetenek değil, güzellik göreceli bir kavram" diyerek anlattı.

İlk zamanlarda yaşadığı talihsizlikleri de paylaşan başarılı oyuncu ve heykeltraş, "Heykel yaparken yüzümü de yaktım, parmaklarım da zarar gördü. Hatta ilk defa kaynak kullandığım zamanlarda sadece göz çevremi korudum. Yüzümü korumadım ve yüzümü yaktım. Şu an geçti. Şimdi kaynak en sevdiğim materyal oldu heykel yaparken" dedi.

Eşi Mehmet Aslantuğ’un bu talihsizlik sonrası telaşını, "Mehmet kaynaktan dolayı yüzümü yaktıktan sonra 'kaynak şart mıydı?' dedi. Sonra benimle gurur duydu" diyerek paylaştı.

Onan, eşi Mehmet Aslantuğ’un oyunculuk kariyerinde büyük şans olduğunu söyledi. "Oyunculuğa Mehmet’le başladım. Yıllarca birlikte çalıştık. O benden değil ama ben ondan çok şey öğrendim. İşine verdiği önem ve olan saygısı, insanlarla olan iletişimi ortaya çıkan iş kadar önemli. Oyunculuk kariyerine Mehmet’le başlamam benim için büyük şans" diyerek övgü dolu sözler söyledi.

"Ekranlara dönecek misiniz?" sorusuna ise, "Çok keskin konuşmak istemem ama şimdilik düşünmüyorum. Heykelden dolayı çok yoğunluğum var. Mehmet’in bir yapım şirketi var. Kendi şirketimizin hazırladığı proje içinde yer almak isterim" diyerek oyunculuğu tamamen bırakmadığının sinyalini verdi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar