Arka Sokaklar'a 'Çoban Hüsnü Suat'ı çabuk unuttu' tepkisi

Arka Sokakların 461. bölümü gündem oldu. Zira dizinin Çoban Hüsnü'sü Hüsnü Komiser'in Gonca Hanım'a evlilik teklifi edecek olması takipçileri sinirlendirdi.

Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
14 Aralık 2017 Perşembe 16:41

Arka Sokaklar bu hafta 461. bölümle ekranlara geliyor ve bu bölümde Çoban Hüsnü 5 çocuğunun annesi Suat'ın ölümünden kısa bir süre geçtikten sonra evlenme kararı alıyor. Bu durum dizinin bazı takipçileri tarafından olumsuz yorumlarla karşılandı. Zira takipçilerden Hüsnü Komiser'e, kazada ölen karısı ve 5 çocuğunun annesi Suat'ı çabuk unuttuğu için Çoban Hüsnü karakterine tepki gösteriyor.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'ın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde Hüsnü Komiser'in Gonca Hanım'a evlilik teklif edecek olması takipçiler tarafından hoş karşılanmadı.

Diziye birkaç bölüm önce dahil olan Gonca Hanım, Hüsnü Komiser'in kazada vefat eden eşi Suat'ı çabuk unutturdu. Hüsnü Komiser'in 5 çocuğunun annesinin ölümünden kısa süre sonra bir başkasına aşık olması sosyal medyada gündem oldu. 461. bölümde Gonca Hanım'a evlilik teklif edecek olan Çoban Hüsnü, 'vefasızlıkla' suçlandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar