Arka Sokaklar 469.bölüm fragmanı-Rıza babanın kararı ne?

Arka Sokaklar 469. yeni bölümüyle izleyiciyle buluşacak. 12 sezondur izlemeye doyamadığımız Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde heyecan dorukta. Rıza babanın aldığı karar herkesi şaşırtıyor. Peki ya Rıza babanın kararı ne?

Arka Sokaklar 469.bölüm fragmanı-Rıza babanın kararı ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
16 Şubat 2018 Cuma 15:01

En son 468.bölümüyle izleyiciyle buşuşan fenomen dizi Arka Sokaklar 469.bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarında olacak. Dizinin yeni bölümünde oldukça heyecanlı sahneler yer alıyor. İşte Arka Sokaklar 469.bölüm fragmanı ve özeti..

Arka Sokaklar, Kanal D'de yayınlanan Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. İstanbul sokaklarında suçluların peşinde koşan bir ekibin sıra dışı maceraları ve aile yaşamları konu alan Arka Sokaklar dizisi 468. son bölümü ile izleyicisi ile buluşmuştu. Son bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başlamıştı. İzleyicilerin merakla beklediği 469. yeni bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından yayınlandı.

Arka Sokaklar 469.Bölüm Özeti

Kanal D'den bu hafta ekranda olacak bölümle ilgili yapılan açıklama ise şu şekilde; Mesut, Selin'i kurtarmak için Suriye'ye geçiyor. Aldığı istihbaratları değerlendirerek adım adım sevdiği kadına yaklaşıyor. Bu uğurda hayatını tehlikeye atmaktan kaçınmıyor. Ulaştığı bir adreste roketli saldırıdan kıl payı kurtulan Mesut, Selin'i Suriye topraklarında aramaya devam ediyor. Sonunda ona ulaşıyor. Örgütün elinden onu kurtarıyor ve bir araçla kaçmaya başlıyorlar. Toprak bir yolda kurulan pusuda Mesut ve Selin tekrar örgütün eline düşüyorr. Selin ve Mesut'un yolları bir kez daha ayrılıyor. Mesut tutulduğu yerde işkence görüyor. Örgüt onun hakkında infaz kararı veriyor.

Arka Sokaklar 469.bölüm fragmanı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar