Arda Turan ve Berkay için hapis istemiyle iddianame hazırlandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan'a 12,5 yıl, kavga ettiği şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı

Arda Turan ve Berkay için hapis istemiyle iddianame hazırlandı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
15 Ekim 2018 Pazartesi 16:30

Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasındaki olayla ilgili iddianame de hazırlandı. Futbolcu Arda Turan hakkında "Cinsel Taciz", "Ruhsatsız silah bulundurmak", "Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokmak" ve "Kasten Yaralama" suçlamaları nedeniyle 12.5 yıl hapis cezası isteniyor.

Şarkıcı Berkay Şahin hakkında ise "hakaret" suçlamasıyla ayrı bir iddianame hazırlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamelerde Berkay Şahin'e 2 yıla kadar hapis isteniyor. Berkay Şahin hakkındaki "Tehdit" suçlamasından ise takipsizlik verildi.

'Silahla tehdit' soruşturmasına takipsizlik kararı

Savcılık, müşteki Arda Turan'a yönelik olarak şüpheliler Berkay Şahin, Onur Ürkmez ve Hüseyin Aydeniz hakkında ''silahla tehdit'' suçundan açılan soruşturmada ise takipsizlik kararı verdi.

Takipsizlik kararında, olay yerinde Berkay Şahin'in korumalarına ''silahımı getirin'' dediği iddiası üzerine soruşturmanın açıldığı ancak kamera görüntüleri ve diğer tanık beyanları dikkate alındığında Berkay Şahin'in böyle bir söz sarf ettiği hususunda yeterli kanaat oluşmadığı, böyle bir söz sarf etmiş olsa dahi ''tehdit suçundan aranan karşılılık ve iletilme kastının somut olayda tespit edilemediği" belirtildi.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar