için kaldı

Az Önce! Arda Turan ifadesinin ardından emniyetten ayrıldı

Arda Turan-Berkay kavgasında, Turan’ın elindeki silahın ateş aldığı ortaya çıktı. İfadesinin ardından Arda Turan emniyetten ayrıldı.

Az Önce! Arda Turan ifadesinin ardından emniyetten ayrıldı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
11 Ekim 2018 Perşembe 18:59

Emirgan'daki bir eğlence mekanında Turan ile "Berkay" olarak tanınan şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavgaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca şikayet üzerine başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Soruşturma kapsamında, Arda Turan'ın beyanının alınması için ifadeye çağrıldığı belirtildi. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde ifadesi alınan Arda Turan emniyetten ayrıldı. 

Berkay'da 15 kırık tespit edildi

Salı gecesi Arda Turan ve Berkay Şahin arasında Emirgan’daki Gizli Kalsın’da yaşanan tartışma sırasında, Turan’ın kafa attığı Berkay Şahin’in burnu kırıldı.

Ünlü şarkıcı ve eşi Özlem Şahin özel bir hastaneye gitti. Saatler 05.30’u gösterdiğinde Arda Turan da onların bulunduğu hastaneye giriş yaptı. İddiaya göre ikili arasında tartışma sürerken hastaneye Murat Dalkılıç da geldi.

Güvenlik görevlileri, hastaneye gelen kişilerin alkollü olduklarını, ayrıca ünlü futbolcunun belindeki kabarıklığı fark etti ancak Arda Turan onlara hiçbir olumsuzluk yaşanmadığını söyledi.

Ne var ki tartışma sırasında silah ateş aldı. Mermi fotokopi makinesinden sekip yere isabet etti. Bunun üzerine Arda Turan hastaneden ayrıldı.

Yaşanan tüm bu olayların ardından Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin, eşinin burnunda 15 tane kırık olduğunu, öte yanda gerekli, hukuksal işlemlerin başlatıldığını açıkladı.

Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan bu olayın ardından polis tutanağı ortaya çıktı.

Mermi çekirdeği tespit edildi

Olayın haber verilmesi üzerine olay yerine gelip inceleme başlatan polislere silahtan çıkan mermi çekirdeği özel güvenlikçiler tarafından teslim edildi.

Mermiye el konulurken, güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Görüntüler, Arda Turan’ın elinde silah olduğunu ortaya çıkardı. Polis Cumhuriyet Savcılığı’na bilgi verdi.

Savcılık, “kasten yaralama ve silahlı tehdit”ten dosya açılması, Arda Turan’ın yakalanması ve tabancanın bulunması talimatını verdi. Ayrıca Berkay, eşi ve Murat Dalkılıç’ın ifadelerinin alınmasını istedi. Özlem Şahin’in ifadesinde cinsel taciz suçlamasında bulunması halinde ayrıca talimat için savcılığa bilgi verilmesi de talep edildi.

TUTANAK ORTAYA ÇIKTI

Olay Özeti

10.10.2018 günü saat:13.30 sıralarında idaremiz özel hastanesinde silah ile ateş etme olayı olduğu bildirilmesi üzerine hastaneye geçilmiş, burada görevliler ile yapılan görüşmede 10.10.2018 günü saat:05.30 Sıralarında Arda TURAN ile Berkay ŞAHİN isimli şahıslar hastanenin acil servisine geldikleri, şahısların alkollü ve gergin oldukları Arda TURAN isimli şahsın belinde kabarıklık olduğu özel güvenlik görevlileri tarafından gözlenmiş, şahıslar görevlilere hitaben her hangi bir olumsuzluğun olmadığını söylemişler ve acile yakın yerde olan çekap servisine girmişler.

Burada konuştukları esnada Murat DALKILIÇ isimli şahıs hastaneye gelmiş, şahıslar kendi arasında zaman zaman yüksek ve alçak sesle tartıştıkları, daha sonra Berkay ŞAHİN isimli şahsın muayenesi yapılmış,adlı rapor düzenlenmiş, ayrıca şahısların tartıştığı yerin çalışanları mesai başladığında zeminde ve fotokopi cihazında isabet ile mermi çekirdeği bulmuş,ancak yaşanan tüm olaylar her hangi bir polis merkezine bilgi verilmemiş, 10.10.2018 tarih ve 07.45 Saatli adli rapor incelendiğinde Berkay ŞAHİN isimli şahsın burnunun kırık olduğu tespit edilmiş, hastane görevlilerinin Arda TURAN isimli şahsın muayene edilmemiş olduğu tarafımıza beyan edilmiştir.

Olay esnasında hastanede amir konumunda özel güvenlik görevlisi Harun AKTAŞ isimli şahsın olduğu anlaşılmış, hastanenin kamera görüntüleri incelendiğinde Arda TURAN isimli şahsın elinde siyah renkli tabanca olduğu izlenmiş, silahın ateş alma anı kamerada tespit edilememiş, olayın gerçekleştiği zeminde yerde bir isabet, fotokopi makinesinde bir adet, ayrıca bir adet mermi çekirdeği olay yeri inceleme ekibi tarafından muhafaza altına alınmıştır.

Kasten yaralama olayının Sarıyer ilçesi Emirgan Mahallesi Saf saf sokak N:39 Sayılı içkili eğlence yerinde gerçekleştiği tespit edilmiştir. Olay günün Beşiktaş C.Savcısı Utku KİBRİTÇİOĞLU na anlatılmış,Kasten yaralama Silahla tehdit Ceraim verilmesi Arda TURAN isimli şahsın yakalanması,tabancanın bulunması için çalışma yapılmasını,Berkay ŞAHİN in Müşteki eşi Özlem ŞAHİN in ve Murat DALKILIÇ isimli şahısların Bilgi sahibi olarak ifadelerinin alınması,olay yeri inceleme yapılmasını,Kamera görüntülerinin alınmasını,hastanede olaya tanık olan personelin bilgi alınmasının yapılmasını,Müşteki Berkay ŞAHİN in eşi olan Özlem ŞAHİN in beyanında cinsel taciz mevzusu geçir ise bu konu ile ilgili tekrar C.Savcısından talimat alınmasını,konu ile ilgili gelişme olur ise tekrar C.Savcısından talimat alınmasını talimatlarını vermiş, ayrıca talimatın devamında hastanenin özel güvenlik görevlisi Harun AKTAY isimli şahsa Suç bildirmemekten ayrı bir tahkikat evrakı hazırlanmasını ikmalen gönderilmesi talimatlarını vermiştir.Müşteki Berkay ŞAHİN in Hastaneden darp edildiğine dair Doktor raporu temin edilmiş,tahkikata başlanmıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar