Alina Boz Vatanım Sensin kadrosuna dahil oluyor

Kanal D dizisi Vatanım Sensin'in kadrosuna Alina Boz dahil oldu! 36.bölümle ekranlara gelen dizinin yeni ismi Alina Boz kimdir? Alina Boz nereli ve kaç yaşında?

Alina Boz Vatanım Sensin kadrosuna dahil oluyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
5 Aralık 2017 Salı 17:38

Alina Boz, Kanal D dizisi Vatanım Sensin kadrosuna dahil oluyor! Dizinin 36. bölümünden itibaren rol alacak Alina Boz'n rolü merakla bekleniyor. Peki, Paramparça dizisiyle tanıdığımız Alina Boz kimdir? Alina Boz nereli ve kaç yaşında?

ALİNA BOZ KİMDİR?

14 Haziran 1998 doğumlu oyuncu Alina Boz, Rusya'nın başkenti Moskova'da doğdu. 19 yaşındaki Boz'un annesi Rus, babasıysa Bulgaristan göçmeni Türk'dür.

Moskova'da doğduktan sonra 7 yaşına kadar Rusya'da yaşayan Alina Boz, 2005 yılında ailesiyle birlikte, babasının işi nedeniyle İstanbul'a geldi. İlkokula İstanbul'da başlayan Boz, Türkçe'yi de geldikten sonra öğrendi.

Alina Boz, Türkiye'ye taşındıktan sonra dans ve tiyatroya başladı. Dokuz yaşında tiyatro eğitimi almaya başladı. İlk olarak Cesur Hemşire dizisinde Canan olarak rol alan Alina Boz, daha sonra Ata Demirer ile Avea reklamlarında da rol aldı.

Dah çok Paramparça dizisiyle tanınmaya başlayan Alina Boz, 2017'de Emre Kınay ve Sibel Can ile başrolü paylaştığı Sevdanın Bahçesi dizisinde rol aldı. Boz, son olarak Vatanım Sensin'de boy gösterecek.

Rol aldığı diziler şu şekilde; Vatanım Sensin, Sevdanın Bahçesi, Paramparça, Cesur Hemşire.

MURAT BOZ İLE AKRABA MI?

Alina Boz ile ilgili en çok merak edilen sorulardan biri pop şarkıcı Murat Boz ile bir akrabalığı olup olmadığıydı. Sadece soy adı benzerliği olan ikilinin arasında herhangi bir kan bağı yoktur. Ancak Murat Boz, Alina Boz ile beraber 2010 yılında Heygırl dergisinin kapak yüzü olmuştur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar