Aleyna Tilki YALNIZ ÇİÇEK ft. Emrah Karaduman yeni klip izle - dinle

Aleyna Tilki YALNIZ ÇİÇEK ft. Emrah Karaduman yeni klip izle, dinle. Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkılar adını verdiği albümde Yalnız Çiçek adlı şarkıyı seslendiren Aleyna Tilki'nin klibi yayınlandı. Aleyna Tilki YALNIZ ÇİÇEK ft. Emrah Karaduman yeni klip izle, dinle bilgilerini sizler için derledik

Aleyna Tilki YALNIZ ÇİÇEK ft. Emrah Karaduman yeni klip izle - dinle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
5 Haziran 2018 Salı 15:10

Aleyna Tilki YALNIZ ÇİÇEK ft. Emrah Karaduman yeni klip izle - dinle. Yılzdı Tilbe'nin Yıldızlı Şarkılar adını verdiği albümünden Yalnız Çiöek adlı şarkıyı seslendiren Aleyna Tilki bu şarkı için kamera karşısına geçti. Aleyna Tilki'nin Yalnız Çiçek klibi yayınlandı. Aleyna Tilki YALNIZ ÇİÇEK ft. Emrah Karaduman yeni klip izle - dinle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Aleyna Tilki YALNIZ ÇİÇEK ft. Emrah Karaduman yeni klip izle - dinle

Yalnız Çiçek sözleri

O derin uçurumlarda açan
Dikeni zehirli yalnız çiçek
Suç olur muydu seni bir kez koklayıp ölmek

Fırtına olsam kırsam dikenini
Yüreğimle dokunsam çiçeğine
Bu inat bu dik bakış neden gözlerime
Kendini bırak bırak artık benim cennetime

Ayrı iklimsin ne çare
Ben sana vurgun biçare
Sarardım soldum hasretinle

Ayrı iklimsin apayrı
Sert soğuklar mağrur sevdalı
Kavrulup yanarım ben yine

Aleyna Tilki Kimdir?

2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama şarkısı ile popüler olmuştur.

Son zamanlarda en çok dinlenen şarkılardan biri olan "Cevapsız Çınlama" şarkısı Emrah Karaduman desteğiyle güçlendirmiştir.

Kazandığı para ile müzik eğitimini sürdüreceğini belirten Aleyna Tilki'nin annesi ise Trabzon Ofludur.

Verdiği özel bir röportajda sesini annesinden aldığını ifade eden Aleyna Tilki çok ufak yaşlardan itibaren böyle bir yeteneğinin olduğunu ve annesinin onu hep desteklediğini belirtti.

Emrah Karaduman kimdir?

4 Kasım 1987'de dünyaya gelen Emrah Karaduman aslen Samsunludur. Maddi sıkıntılar nedeniyle müzik kariyerini geliştirmek için gittiği konservatuvar bölümü bitirememiştir.

Bir dönem Samsum'da sahne alan Emrah Karaduman daha sonra İstanbul'a taşınmıştır.

Şans eseri Hande Yener ile tanışan Emrah Karaduman uzun yıllar orkestrasında klavye çalmıştır.

Daha sonra müzikal yeteneği ile Hande Yener, Demet Akalın, İrem Derici, Emir, Bengü, Mustafa Ceceli, Murat Boz ve Hadise'nin şarkıları düzenlemiş ve geliştirmiştir.

2015 yılında Toz Duman albümünü çıkan Emrah Karaduman 2016 yılında Aleyna Tilki'nin Cevapsız Çınlama şarkısının aranjörlüğünü yaptı ve bu yazın en çok dinlenen şarkıları arasına girmiştir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Bike En beğenilen yorum
Guzelmis wow