Ajda Pekkan podyumda mankenlik yaptı, üstüne şarkı söyledi

Türkiye’nin tanınmış moda tasarımcılarından Zeynep Kartal, pop müziğinin süper starı Ajda Pekkan için hazırladığı 25 parça özel koleksiyonu, Londra Moda Haftası kapsamında podyuma çıktı.

Ajda Pekkan podyumda mankenlik yaptı, üstüne şarkı söyledi - Sayfa 1
400 DAVETLİ KATILDI

Davetlilerin katıldığı ve Zeynep Kartal Özçelik tarafından büyük bir özenle hazırlanan defilede 25 özel koleksiyondan oluşan giysiler sergilendi. 
1 6
 
Ajda Pekkan podyumda mankenlik yaptı, üstüne şarkı söyledi - Sayfa 2

400 davetlinin katılımı ile gerçekleşen defilede Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç, esi Esra Bilgiç, KKTC Temsilcisi Büyükelçi Zehra Başaran, Büyükelçilik Müsteşarı Cem Işık, Özgül Holding Başkanı Ömer Farruk Özgül, Ajda Pekkan'nın yakın arkadaşı Janet Yılmaz ve Türk Hava Yolları Londra Bürosu yetkilileri de yer aldı.

2 6
 
Ajda Pekkan podyumda mankenlik yaptı, üstüne şarkı söyledi - Sayfa 3
Londra Moda Haftası Kapsamı’nda Freemaso's Hall’da düzenlenen defilede Ajda Pekkan ve modacı Zeynep Kartal Özçelik podyuma kol kola çıktı.

3 6
 
Ajda Pekkan podyumda mankenlik yaptı, üstüne şarkı söyledi - Sayfa 4
ŞARKI SÖYLEDİ

Defilede giydiği ve üzerine yaldız desenleri bulunan, siyah bir elbiseyle dikkatleri üzerine çeken Ajda Pekkan seslendirdiği bir şarkıyla izleyicileri adeta coşturdu. Defilenin ardından Büyükelçi Abdurrahman Bilgiç, konuklara bir resepsiyon verdi.
4 6