Aile arası oyuncularından 'yanayım yanayım' yorumu

Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı komedi filmi Aile Arasında beyaz perdede seyirci rekoru kırarken, dizinin oyuncuları 'yanayım yanayım' şarkısını yorumladı.

Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
12 Aralık 2017 Salı 15:20

Aile Arasında, Beşiktaş Kültür Merkezi'nin (BKM) iddialı komedi filmi olarak Aralık ayında vizyona girdi. Demet Evgar ve Engin Günaydın'ın başrolünü paylaştığı, Gülse Birsel'in senaristliğini üstlendiği komedi filmi “Aile Arasında” Tüm Türkiye’de ve Avrupa’da güldürmeye devam ediyor.

Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı, Ozan Açıktan’ın yönetmenliğinde çekilen film 10 günde 1,5 milyon izleyiciye ulaştı. Filmin kadrosunda ise birçok tanıdık isim var. Aile Arasında filmi; Engin Günaydın, Demet Evgar, Gülse Birsel, Devrim Yakut, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Derya Karadaş, Şevket Çoruh, Fatih Artman, Su Kutlu, Deniz Hamzaoğlu, Ayta Sözeri, Devin Özgür Çınar, Ünal Yeter ve Arif Erkin'in dahil olduğu güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.

Film vizyonda rekora koşarken, filmin oyuncuları Demet Evgar ile Ayta Sözeri de 'yanarım yanarım' şarkısını yorumladı. Filmde Solmaz karakterini canlandıran Demet Evgar ve Behiye karakterine hayat veren Ayta Sözeri’nin birlikte seslendirdikleri, sözü müziği Ayhan Başkal’a ait “Yanayım Yanayım” adlı şarkı, Aile Arasında filminin klibi olarak hazırlandı.

Filmin en renkli sahnelerinin yanı sıra kamera arkası görüntülerinin de yer verildiği klip için Demet Evgar ve Ayta Sözeriözel olarak stüdyaya girerek şarkıyı kaydetti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar