2018 Survivor'ın yeni yarışmacıları Emre Durak ve İpek Yaşar kimdir?

2018 Survivor'ın yeni yarışmacılarını Acun Ilıcalı duyurdu. Hakan Hatipoğlu ve Gamze Aksu yerine gelen Emre Durak ve İpek Yaşar kimdir?

2018 Survivor'ın yeni yarışmacıları Emre Durak ve İpek Yaşar kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
24 Şubat 2018 Cumartesi 11:05

Acun Ilıcalı'nın Survivor 2018 yarışmasına 2 yeni yarışmacının katılacağını açıklaması üzerine isimler merak ediliyordu. 2018 Survivor'a katılan 2 isim belli oldu. Peki ya 2018 Survivor'ın yeni yarışmacıları Emre Durak ve İpek Yaşar kimdir?

Survivor 2018'de Gönüllüler takımına Emre ve İpek isimli iki yeni yarışmacı katıldı. Survivor Gönüllüler'de sakatlanan Hakan Hatipoğlu ve hastalığından dolayı yarışmadan çıkartılan Gamze'nin yerine gelen yeni yarışmacılar, Cuma akşamı ödül oyunu öncesinde takımlarına katıldı. Survivor Gönüllüler'de Hakan'ın yerine Emre, Gamze'nin yerine ise İpek geldi.

Survivor Emre Durak kimdir?

Survivor 2018'de Gönüllüler Takımı'na dahil olacak olan Emre Durak hakkında çok bir bilgi bulunmuyor. Yarışmacının animatör olarak çalıştığı ve Anadolu Üniversitesi Doğal Kaynaklar Reaksiyon ve Turizm'i mezunu olduğu bilgisi yer alıyor. Meslek olarak dublörlük de yapan yarışmacı, Doğa sporlarına olan merakı ile biliniyor. Doğa, orman ve dağ yürüyüş ve sporları ile ilgilenen yarışmacının Çılgın Goril isimli Youtube kanalı da bulunuyor. Bu kanalda tehlikeli videoları da çeken yarışmacı aksiyon ve çılgınlığı çok seviyor. Aksiyon sahneleri çeken Emre Durak tam bir Survivor gibi yaşıyor.

Survivor İpek Yaşar kimdir?

İpek Yaşar’ın doğum tarihi hakkında henüz bir bilgi yok. CrossFit sporcu olan ve Instagram da binlerce takipçisi bulunan İpek Yaşar’ın, Gamze Firuze Aksu yerine Survivor 2018’e katılacağı iddia edildi. Survivor 2018'e iki Gönüllü ve iki All Star yarışmacının daha dahil olacağını açıklamıştı. CrossFit sporcusu olan İpek Yaşar Hukuk Fakültesini bitirmiştir. Daha sonra yüksek lisans yapan İpek Yaşar başarılı bir avukat adayıdır. Crossfit Balaban'da koç olarak çalışan İpek Yaşar aynı zamanda Galatasaray su sporu takımında da uluslar arası bir oyuncudur. İpek Yaşar spor kariyeri ile ön planda olmayı çok sevmektedir. Survivor 2018'de bilindiği üzere ilk elenme adayları belli oldu. Survivor 2018'e İpek Yaşar'ın elenen Yağmur yerine mi geleceği yoksa ekstra olarak mı katılacağı bilinmiyor ancak İpek Yaşar çok yakında Survivor 2018'de boy göstermeye başlayacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar