Şeyma Subaşı: Sonunda gerçekleştirdim

Burnundan estetik operasyon geçiren ve ardından Instagram paylaşımlarına ara veren Şeyma Subaşı'nın zor günler yaşadığı konuşuluyordu. Subaşı konu hakkında açıklama yaptı.

Şeyma Subaşı: Sonunda gerçekleştirdim - Sayfa 1

Bir süredir Mısırlı Mohammed Al Saloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda burun estetiği yaptırdığı ortaya çıkmıştı. 30 yaşındaki Subaşı'nın burnunun yamukluğu da takipçilerinin dikkatinden kaçmamıştı. 

1 7
 
Şeyma Subaşı: Sonunda gerçekleştirdim - Sayfa 2

Instagram'da 3 milyondan fazla takipçisi bulunan ve bir haftadır paylaşımda bulunmayan Subaşı'nın geçirdiği estetik operasyonlar sonucu hastanelik olduğu ve burnunun düştüğü öne sürülmüştü.

2 7
 
Şeyma Subaşı: Sonunda gerçekleştirdim - Sayfa 3

Zor günler geçirdiği konuşulan Şeyma Subaşı, hakkında çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yaptı. Bir süredir sosyal medya detoksu yaptığını ifade eden Subaşı, yayınladığı gönderide şu ifadelere yer verdi:

3 7
 
Şeyma Subaşı: Sonunda gerçekleştirdim - Sayfa 4

Biliyorum senelerdir Instagram'da aktif olarak hayatımı paylaşıyorum. Uzun zamandır yapmak istediğim sosyal medya detoksunu sonunda bir veya birkaç hater'ım (ben onları lover'ım olarak görüyorum) sayesinde gerçekleştirdim. Her zaman bizim için kötü gibi gözüken şeylerin içinde iyiyi görmeyi amaçlamışımdır

4 7