Eda Ece: Özel hayatımı sürekli açıklamak istemiyorum

Yakın zamanda kısa süreli de olsa ayrılık yaşayan sonrasında yeniden bir araya gelen oyuncu Eda Ece ve basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer, barıştıktan sonra ilk kez Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu ilişkisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Eda Ece: Özel hayatımı sürekli açıklamak istemiyorum - Sayfa 1

Oyuncu Eda Ece, önceki gün bir dargın bir barışık aşk yaşadığı basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile birlikte Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

Aylar sonra yan yana görüntülenen ikili, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

1 10
 
Eda Ece: Özel hayatımı sürekli açıklamak istemiyorum - Sayfa 2

Sevgilisiyle alışverişe çıktığını anlatıp, elindeki poşetlerle dikkat çeken Ece, rol aldığı dizinin kıyafet provasına geldiğini ve sete geçeceğini söyledi. 

2 10
 
Eda Ece: Özel hayatımı sürekli açıklamak istemiyorum - Sayfa 3

Geçtiğimiz günlerde koronavirüsü atlattığını anlatan Eda Ece, "Çok kalabalık Nişantaşı, herkes sıkıldı herhalde. Hava güzel, o da etkili oluyor. Ben Covid-19 oldum, sıramı savdım ama kimsenin bunu yaşamasını istemem. Herkes dikkat etsin kendine. Antikorum daha oluşmadı galiba. Yine maskeyle kendimi korumaya çalışıyorum" dedi.

3 10
 
Eda Ece: Özel hayatımı sürekli açıklamak istemiyorum - Sayfa 4

Mutlu olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, ilişkisi hakkındaki sorulara, "Sürekli 'Ayrıldım, barıştım, kavga ettim' diye bunları söylemek istemiyorum. Şu an hiçbir sorun yok, görüyorsunuz. Kimseye mutluluk resmi gösterme gibi bir çabam yok" şeklinde yanıt verdi.

4 10