İrem Derici'den 'Emre Aslan' açıklaması: Lütfen bunu kırk kere söyletmeyin

Şarkıcı İrem Derici'nin Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin oyuncusu Emre Aslan ile yeni bir aşk yaşadığı iddia edilmişti. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere takılan popçu, bu durumun yanlış anlaşıldığını belirtti. Derici, "Arkadaşız' diyorum. Lütfen bunu kırk kere söyletmeyin" dedi.

İrem Derici'den 'Emre Aslan' açıklaması: Lütfen bunu kırk kere söyletmeyin - Sayfa 1

 Son dönemde şarkılarından çok yaptığı açıklamalarla gündeme gelen şarkıcı İrem Derici, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir kafede objektiflere yansıdı.

1 8
 
İrem Derici'den 'Emre Aslan' açıklaması: Lütfen bunu kırk kere söyletmeyin - Sayfa 2

"Yanlış anlaşıldı"

Emre Aslan ile hakkında çıkan aşk haberlerini önce, "Böyle bir konuyla alakalı beraber konuşalım" diyerek yalanlamayan Derici, bu kez Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin oyuncusuyla arkadaş olduklarını söyledi.

"Komiğimize gitti"

Bu durumun yanlış anlaşıldığını ve Cluphouse'ta eğlendiklerini anlatan İrem Derici, "Arkadaşız' diyorum. Lütfen bunu kırk kere söyletmeyin. Güldük, oynadık. Bizim komiğimize gitti" açıklamasında bulundu.

2 8
 
İrem Derici'den 'Emre Aslan' açıklaması: Lütfen bunu kırk kere söyletmeyin - Sayfa 3

"10 yıldır argo konuşuyorum"

Geçtiğimiz günlerde hatırını soran basın mensuplarına yaptığı "Domuz gibiyim" çıkışıyla dikkat çeken Derici, bu sözleri üzerine açıklama yaptı.

İrem Derici, "Domuz gibiyim' diye yazmışsınız. Artık bilmiyor musunuz ya? Bu benim tavrım. 10 yıldır bu kadın argo konuşuyor, küfrediyor. Bu böyle yani. Eleştirenlere de argo diyeceğim, sonra onu da döndür döndür başlık yap... Bir şey demiyorum. Bu saatten sonra karakter değişmez, niye değiştireyim ki? Beğenmeyen kapatır sayfayı ya da kanalı. Kapatır, geçer" şeklinde konuştu.

3 8
 
İrem Derici'den 'Emre Aslan' açıklaması: Lütfen bunu kırk kere söyletmeyin - Sayfa 4

"Ruhunuz duymadı!"

Aşk hayatıyla ilgili sorular üzerine, "Ne yapacaksınız benim kimi sevdiğimi?" diyen ünlü şarkıcı, geçen yıl kimseye duyurmadan gizlice aşk yaşadığını ifade etti.

Derici, konuyla ilgili, "Ben gizli tuttum mu tutarım. Ruhunuz duymadı. Geçen sene altı ay güzel ilişki yaşadım, kimsenin haberi olmadı. Söylemem gerektiği yerde söylerim bir şey olunca. Dünyada benim aşk meşk hayatımdan daha önemli şeyler var" dedi.

4 8