Kubilay Aka ve Miray Daner'in aşk yuvası

Çukur dizisinde Celasun karakterine hayat veren oyuncu Kubilay Aka, geçen günlerde Bebek'te objektiflere yansıdı.

Kubilay Aka ve Miray Daner'in aşk yuvası
Son Güncelleme: 12 Ocak 2020 Pazar 14:34
12 Ocak 2020 Pazar 14:29

Geçen aylarda Kubilay Aka'nın aynı menajere bağlı çalıştığı oyuncu Hilal Altınbilek'le sevgilisi Miray Daner'e ihanet ettiği ve çiftin bu nedenle ayrıldığı gündeme gelmişti. Son olarak ise Miray Daner'in menajerinden ayrılma şartıyla Kubilay Aka ile barıştığı ortaya çıktı.

Menajeri Ufuk Ergin'in Bodrum Havalimanı'nda çalışırken keşfettiği Kubilay Aka ise Miray Daner'le henüz barışmadıklarını belirtti.

Bebek'te çiçek satıcısıyla poz veren Aka, aynı gece arkadaşlarıyla bir kez daha kameralara takıldı.

Aşk yuvaları ortaya çıktı

Kubilay Aka ile Miray Daner'in bir süre önce barıştığı ve 11 bin tL'ye Zekeriyaköy'de kiraladıkları villada gözlerden uzak görüştükleri öğrenildi.

Kubilay Aka kimdir?

12 Nisan 1995 yılında İstanbul’da doğan Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi mezunudur. Muğla’da özel bir havalimanı şirketinde çalışırken tesadüfen keşfedilen ve Vatanım Sensin dizisinin deneme çekimlerine çağırılan Kubilay Aka, dizide Ali Kemal karakterine hayat vererek ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir. Show Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandırmaktadır. Kubilay Aka, 1.83 metre boyunda, 77 kilo ve Koç burcudur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar