Dilan Çiçek Deniz nişan attı!

Çukur dizisinde gösterdiği performansla yıldızı parlayan Dilan Deniz Çiçek, geçtiğimiz yılın Aralık ayında İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson'un evlenme teklifine 'evet' demişti. Çiftin dünyaevine girmesi beklenirken sürpriz bir ayrılık kararı alındı. Çiftin ayrılık kararı almasındaki neden ise sosyal medyada tepki topladı.

Dilan Çiçek Deniz nişan attı!
Son Güncelleme: 15 Kasım 2022 Salı 16:35
15 Kasım 2022 Salı 14:58

23 Ekim 2017- 7 Haziran 2021 tarihleri arasında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni 'Çukur' dizisinde 'Sena Koçovalı' karakterini canlandıran ve sonrasında yine Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Alev Alev' dizisinde 'Rüya Yıldırımlar Ataycı' karakterine hayat veren ve son olarak ise FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Kusursuz Kiracı' dizisinde "Manolya Ünkap" karakterini canlandıran ünlü oyuncu Dilan Deniz Çiçek'ten gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

SÜRPRİZ AYRILIK

İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile olan ilişkisini nişanlanarak taçlandıran Dilan Deniz Çiçek'in İzlandalı yönetmenle dünyaevine girmesi bekleniyordu. Çiftten gelen ayrılık haberi hayranlarını üzüntüye boğarken ayrılık nedeni ise herkesi şaşırttı.

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz aylarda nişanlandığı İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor ile evlilik hazırlığı yapıyordu. Ancak Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson cephesinde yaşanan sürpriz ayrılık herkesi şaşırttı.

BOĞAZ KÖPRÜSÜ'NDE EVLİLİK TEKLİFİ

Geçen yılın Aralık ayında Thor Saevarsson'dan Boğaz Köprüsü'nde sürpriz bir evlilik teklifi alan ve yaşadığı şaşkınlığı "Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya'da, onun Avrupa'da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış" şeklinde ifade eden Dilan Deniz Çiçek, nişanlısından ayrıldı.

AYRILIK NEDNEİ TEPKİ TOPLADI

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Dilan Çiçek Deniz'in ilişkisini gözlerden uzak yaşadığı nişanlısının kıskançlıklarından bunaldığı için ilişkisini bitirdiği ileri sürüldü. Düğün hazırlığı yaparken nişan atan Deniz'den ayrılık haberlerine henüz bir açıklama gelmedi.

Yaşanan bu gelişme sonrasında bazı sosyal medya kullanıcıları ayrılık kararına " sırf kıskanıyor diye nişan bozulur mu?" şeklinde tepki gösterdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar