Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşandı

Henüz evliliklerinde 1 yılı dolduramayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'tan kötü haber geldi. Ünlü çift bugün Adalar Adliyesi'nde anlaşmalı olarak boşandı.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşandı - Sayfa 1

Geçtiğimiz Ağustos ayında dünya evine giren Demet Özdemir ve Oğuzhaç Koç çiftinin mutluluğu kısa sürdü. Bir süredir ayrılık haberleriyle gündemde olan ünlü isimler bugün resmi olarak boşandı. 

1 8
 
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşandı - Sayfa 2

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Özdemir ve Koç, bugün Adalar Adliyesi'nde evliliklerini noktaladı. Çift, anlaşmalı olarak tek celsede evliliklerini bitirdi ve birbirlerinden hiçbir şey talep etmedi.

2 8
 
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşandı - Sayfa 3

DEMET ÖZDEMİR İLE OĞUZHAN KOÇ ARASINDA NELER OLMUŞTU?

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, 28 Ağustos 2022'de evlenmişti. Geçtiğimiz haftalarda Özdemir ile Koç'un ayrıldığı iddiaları gündeme gelmişti. Söz konusu iddiaya göre; Demet Özdemir, evi terk ederek eski evine geri dönmüştü.

3 8
 
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşandı - Sayfa 4

"PARTİDE UYGUNSUZ TAVIRLAR SERGİLEDİ" İDDİASI

İddia tam olarak şöyleydi; arkadaşları 26 Şubat'ta Demet Özdemir'in 31'inci yaş günü için evde bir parti düzenlemişti. Oğuzhan Koç, partide uygunsuz tavırlar sergileyerek, eşini kızdırmıştı. Özdemir de bunun üzerine evi terk etmişti.

4 8