Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ilk kez beraber görüntülendi

Daha önce görüntülenmemek için köşe bucak kaçan usta komedyen Cem Yılmaz ile kendisinden 18 yaş küçük oyuncu sevgilisi Serenay Sarıkaya, bu kez yakalanmaktan kurtulamadı.

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ilk kez beraber görüntülendi - Sayfa 1

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz çifti Sarıyer'deki bir mekanda yemek yedi. Daha önce görüntülenmemek için köşe bucak kaçan ikili bu kez minik bir hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Çift, mekan çıkışında da gazetecilere ayaküstü röportaj verdi

1 7
 
Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ilk kez beraber görüntülendi - Sayfa 2

Cem Yılmaz muhabirlerin "Sizleri beraber görüntülüyoruz" sözlerine "Evet, çok heyecanlıyız. Ayrı ayrıyken olan rollerimizi biliyorsunuz. Ben sinirli, Serenay biraz daha sakin oluyor. Şimdi rolleri değişeceğiz ve tam tersi olacak" dedi.

2 7
 
Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ilk kez beraber görüntülendi - Sayfa 3

İlişkilerinin nasıl başladığı sorusuna ise Yılmaz, "İlişkimiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde başladı. Arkadaşlar hepimiz birbirimizi tanıyoruz. Gördüğünüz gibi neşeli ve mutluyuz. Beraberliğimiz çok güzel gidiyor" sözleriyle yanıt verdi.

3 7
 
Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ilk kez beraber görüntülendi - Sayfa 4

Muhabirlerin, eski sevgilileri Defne Samyeli ve Kerem Bürsin hakkındaki sorularına sinirlenen Cem Yılmaz, "Bu konulara girecekseniz olmaz. En neşeli röportajımız oluyor" şeklinde cevap verdi

4 7