Pınar Altuğ: Bizi yazın teknede, kışın karavanda göreceksiniz

Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde objektiflere takılan Pınar Altuğ, muhabirlerin sorularını cevapladı. Geçtiğimiz günlerde karavan tatilinden fotoğraflar paylaşan oyuncu, kamp hayatının güzel geçtiğini belirtti.

Pınar Altuğ: Bizi yazın teknede, kışın karavanda göreceksiniz - Sayfa 1

Oyuncu Pınar Altuğ, önceki gün kızı Su ile birlikte bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Kızına spor ayakkabı alan Altuğ, alışveriş merkezinden ayrılmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.

1 10
 
Pınar Altuğ: Bizi yazın teknede, kışın karavanda göreceksiniz - Sayfa 2

Geçtiğimiz günlerde karavan tatilinden fotoğraflar paylaşan Pınar Altuğ, kamp hayatının güzel geçtiğini şu sözlerle ifade etti:

Doğada olmak çok güzel. Bizi yazın teknede, kışın karavanda göreceksiniz. Daha önce 'Başarabilir miyiz?' diye bir heyecan yapmıştık. Dar alanda yaşamaya alışkınız. 10 senedir denizin üzerinde yaşıyoruz. Bir sefer denedik, hoşumuza gitti. Sonunda da bir karavan aldık. İki haftadır kaçıyoruz.

2 10
 
Pınar Altuğ: Bizi yazın teknede, kışın karavanda göreceksiniz - Sayfa 3

Yakın arkadaşı Aslı Tandoğan ve eşinin de kendilerine eşlik ettiğini belirten ünlü oyuncu, "Bizim karavanda ancak kendimiz barınabiliyoruz. Kuş koyacak yer yok içinde. Onlar kendi karavanlarını kiraladılar. İki arabaydık. Kalabalık olunca daha güzel. Şu anda dört arkadaşım daha karavan alıyor. Devamı da gelecek" şeklinde konuştu.

3 10
 
Pınar Altuğ: Bizi yazın teknede, kışın karavanda göreceksiniz - Sayfa 4

14 Şubat Sevgililer Günü ile ilgili konuşan Altuğ, "Yağmur Bey size sürpriz yaptı mı?" sorusuna, "Deliye her gün bayram. Bizim için öyle bir gün olması gerekmiyor. Biz zaten birbirimizi sevdiğimiz için öyle bir güne ihtiyacımız yok. Bir eğlence bizim için kutlamak" şeklinde yanıt verdi. 

4 10