Ebru Şallı'dan itiraf: Bana evlilik sözleşmesi imzalattı

Eski manken Ebru Şallı, önceki gün Uğur Akkuş ile dünyaevine girdi. Düğünün ardından Şallı, bir etkinlik kapsamında söyleşi yaptı.

Ebru Şallı'dan itiraf: Bana evlilik sözleşmesi imzalattı
Son Güncelleme: 30 Eylül 2019 Pazartesi 11:44
30 Eylül 2019 Pazartesi 11:42

Bir milyon liralık tektaş takan eski mankenin yüzüğü büyük ilgi gördü. Katılımcılar Şallı'nın yüzüğünü görebilmek için adeta birbiriyle yarıştı. Ebru Şallı, “Neden yurtdışında evlenmediniz” sorusuna şu yanıt verdi

“Aslında yurtdışında evlenmek daha kolay ve pratik olurdu. Ancak ailelerimiz yanımızda olsun istedik. Uğur da ben de aileye çok önem veriyoruz. Bu yüzden evliliğim sürpriz değil, uzun zamandır planlıyorduk. Çocuklarımla da Uğur'un arası çok iyi”

Öte yandan Uğur Akkuş’un kendisine evlilik sözleşmesi imzalattığını söyleyen Şallı, "Benim tarafımdan bir talep olmadı ama Uğur bana bir sözleşme sundu. Ben de imzaladım. Ne olduğunu söyleyemem ama çok tatlı bir sözleşme" açıklamasıyla şaşırttı.

Uğur Akkuş kimdir?

Uğur Akkuş, 1984 yılında dünyaya geldi. Eğitimine Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tamamladıktan sonra Almanya Essen-Duisburg Üniversitesi’ne kayıt oldu ancak eğitimine ara verip ticarete atıldı. Dış ekonomik ilişkiler kurulu Kuveyt iş konseyi başkan yardımcılığı, Suudi Arabistan iş konseyi başkan yardımcılığı, Türk Amerikan iş adamları derneği yüksek istişare kurulu üyeliği görevinde bulundu.

Ayrıca KUVİD Derneği kurucu üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği yaptı.. İstanbul Boğaziçi Eğitim ve Kültür Vakfı, başkanı ve yönetim kurulu üyelik görevi halan sürdüren Uğur Akkuş, iyi derecede İngilizce, Almanca, Fransızca ve Arapça bilmektedir. Ebru Şallı ile ikinci evliliğini yapan Uğur Akkuş’un ilk evliliğinden 2 çocuğu var. Uğur Akkuş'un Gonca Akkuş ile evliliği 10 yıl sürdü.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar