16-22 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

Yeni bir haftaya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? Herkesin yaşadığı pazartesi sendromunu yaşamak için bazı şeyleri önceden kestirmeye ne dersiniz? O halde yeni bir haftaya başlamadan önce 16-22 Nisan haftalık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz.

16-22 Nisan 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
16 Nisan 2018 Pazartesi 09:28

Bu hafta iş, aşk, sağlık ve para konusunda şansınızın ne durumda olduğunu öngörebilmek için 16-22 Nisan haftalık burç yorumlarınızı azonceoldu.com sitemizden okuyabilirsiniz. Bu hafta alacağınız teklifler,  ortak işler, aşk hayatı gelişmeleri haftalık burç yorumlarınızda gizli olabilir. İşte 16-22 Nisan 2018 haftalık burç yorumları..

16-22 Nisan 2018 haftalık burç yorumları

Koç Burcu

Aşk hayatınızla ilgili ketum olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu hafta duygusal ilişki yaşamak istediğiniz kişiyle yalnız vakit geçirmenin tam zamanı. Bu aralar sizin için havada aşk kokusu var ve gerçekleştirmek istediklerinizi gerçekleştirmenin tam zamanı olabilir. Bu hafta parasal sıkıntılarınız bitiyor ve maddi olanaklarınızı genişletiyorsunuz. Eğer fırsatlarınızı iyi değerlendirirseniz hızlı bir ilerleme göstereceksiniz. Harcamalarınıza dikkat edin kazanma ve birikim yapmaya odaklanın. Ailenizle ilgili önemli zamanlar bu hafta sizi bekliyor. Anlık heyecanlara kapılıp ailenize kötü şeyler yaşatmanızın anlamı yok.  Ufak tefek sağlık sorunları yaşayabilirsiniz bunları basite almayın. Bu haftaki renginiz mor!

Boğa Burcu

Gözde biri olacağınız bir haftaya başlıyorsunuz. Duygusallığınızı ve içsel gücünüzü dışarıya vuracağınız bir haftadasınız. Bu nedenle bazı gözler üzerinizde olacak.  Tüm dikkatler üzerinizde olacağı için hata yapma ihtimaliniz de artacak. Bunu aklınızdan çıkarmamalısınız. Birikim yapmanız gereken bir haftadasınız. Kısa dönemlik yatırımlardan uzak durun ve bütçenizi sarsan olumsuzluklardan da uzak durmaya çalışın. Yapacağınız yatırımların getirisi büyük olmayabilir ancak parasal gelirinizi güvence altına alabilirsiniz. Bu hafta su tüketiminize dikkat edin. Az su tüketimi mutsuz olmanıza neden olabilir bu hataya düşmeyin. Bu hafta ağzınızdan çıkan cümleleri bir kez daha düşünün, yanlış anlaşılabilirsiniz. Bu haftaki renginiz pembe!

İkizler Burcu

İç dünyanızın karışıklığı hayatınızda bir takım olumsuzluklara neden olabileceği bir döneme giriyorsunuz. Aşk hayatınızdaki duygusal boşluğu doldurmanız için daha dikkatli olmanızda fayda var. Duygularınızı doğru değerlendirmeniz gereken bir haftadasınız. Biraz ince eleyip sık dokumalısınız. Maddi anlamda sıkıntı yaşayacağınız bir haftaya giriyorsunuz. Yeni yatırımlar peşinde koşabilir ve tutumlu olmayı deneyebilirsiniz. Ailenizde kimse sizi anlamayabilir. Kulaktan dolma bilgilerle sağlık sorunlarınızı gidermekten vazgeçin. Bu hafta olumsuzluklar üstünüze üstünüze gelmeye başlayabilir sükûnetli olmanızda fayda var. Bu haftaki renginiz lila!

Yengeç Burcu

16-22 Nisan haftalık burç yorumlarına göre bu hafta değişik duygular içindesiniz. Aşk yaşadığınız insanın sosyal olması sizi rahatsız ediyor olabilir ama bu hafta bunların üstesinden gelmelisiniz. Aşk yaşadığınız kişiyi her şeyi ile kabul etmenizin vakti geldi. Sizin için fırsatlarla dolu bir haftaya giriyorsunuz. Bu haftayı ekonomik kazanca çevirmeniz an meselesi olabilir ancak doğru değerlendirmeler yaptığınızda. Bu hafta hedeflerinizi bir kez daha gözden geçirin ve kısa görünen yollar yerine hedeflerinize giden yolları tercih edin. Aile hayatınızda sorun gibi gördüğünüz şeyleri uzatmamanızda fayda var. Ailenizden birinin sevilmeye ihtiyacı olduğunu es geçmeyin. Kendinize çok dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız. Uzun zamandır çok üzülmüş olabilirsiniz ama sorunlar hayatın bir parçası bunu unutmayın. Bu haftaki renginiz haki!

Aslan Burcu

Gerçeklerden kaçmanız onların üstünü kapatmaz. Bu nedenle sorunlarınızla yüzleşmelisiniz. Sürekli duygusal mutsuzluk yaşıyorsunuz nedeni bu olabilir. Bu hafta duygusal anlamda yüzleşme zamanı. Size fırsatmış gibi sunulan bazı teklifler olacak bunlara kanmamak sizin kazancınıza olabilir. Kariyeriniz için uzun süreli anlaşmalarınız olabilir bunlara dikkat edin. Aile kavramının ne değerli olduğunu bu hafta bir kez daha anlayacaksınız. Kendinizi sürekli yorgun, halsiz ve uykusuz hissetmenizin nedeni sağlık sorunları olmayabilir. Kafanızı taktığınız şeylerden dolayı olabilir. Bu hafta mutluluk tüm ışıklarınızı yakmış sizi bekliyor sakın bunu geri çevirmeyin. Bu haftaki renginiz yumurta sarısı!

Başak Burcu

Aşk her insanın yaşaması gereken güzel bir duygudur ancak aşk karşınızdaki kişiye karşı sorumlu olduğunuz bir rütbe değildir. Kendinizi bu duyguda hissedeceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Çalışma hayatındaki değişimlerle birlikte para dünyasındaki değişimler de kaçınılmaz. Bulunduğunuz çalışma pozisyonu ve maaşınız eskisi gibi tatmin etmeyebilir ve yakın zamanda değişiklik yapmanın zamanı gelmiş olabilir. Ailenizle ilgili konularda uzun uzun konuşmalar yerine kısa cümleler kullanmaya çalışın. Çünkü kurduğunuz bazı cümleler aileniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Bu hafta bir takım sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Hava şartlarının ani değişimlerinden etkileniyor olabilirsiniz. Bu hafta tutarlı olmanız gerekli olabilir. Bu haftaki renginiz turuncu!

Terazi Burcu

Bu hafta kendinize dönmeniz gerektiğiniz sinyallerini alabilirsiniz. İlişkinizde merkez konumunda olacağınız bir haftadasınız. Küçük ayrıntıları kaçırmamanız sizin için faydalı olabilir. Bu değişiklikler doğru yönde adım atmanızı sağlayabilir. Kendinize yatırım yapmak istiyorsanız biraz fedakarlık yapma zamanı geldi demektir. Maddi durumunuzu iyileştirmenin anahtarı sizin elinizde. Bu hafta yapacaklarınız doğrultusunda bazı kazançlar elde edebilirsiniz. Aileniz konusunda bazı anlaşmazlıklar yaşayabilir ve fırtınalı bir dönem geçirebilirsiniz. Sağlık konusunda kulaktan dolma bilgilere itibar etmemeniz yararınıza olabilir. Sevdiğiniz insanlara özen göstermeniz gereken bir haftadasınız. Bu haftaki renginiz mor!

Akrep Burcu

Duygusal anlamda ilişki içinde olmanın birbirinizin sırlarını biliyor olmanız olduğunu unutmayın ve bu konuda dikkatli olun. Hemen bir şeyler paylaşmak yerine karşınızdakini biraz tanımaya çalışın. Birikim yapma konusunda yakın zamanda acilen karar almanız gereken bir haftadasınız. Aile konularda zor kararlar alabileceğiniz bir haftadasınız. Tüm sorumluluğunuzu tek başınıza üstelenmenizin anlamı yok. Aile bireylerinin de fikrine ihtiyacınız olabilir. Sağlık sorunlarınızın sıklaşacağı bir döneme giriyorsunuz. Sürekli olarak çevrenizdeki insanlara karşı hata aramaktan vazgeçin. Bundan vazgeçmezseniz ilk hatanızda sizin hakkınızda onların konuşacağına emin olabilirsiniz. Bu haftaki renginiz yavru ağzı!

Yay Burcu

İkili ilişkilerinizde dikkat etmeniz gereken bir haftaya giriyorsunuz. Herkes karşısındaki insana iyi görünmek ister ancak bu onların iyi olduğu anlamına gelmez. Parasal anlamda biraz tutumlu olmanız sizin yararınıza. Biraz bütçe yapabilir ve gereksiz harcamalarınızı kısabilirsiniz. Sizin için önemli olmayan konular aileniz için önemli olabilir buna dikkat edin. Bazen ayrıntılarda büyük cevaplar saklıdır. En yakınızdaki insanlar yanlış cümleler ile doğru şeyler söylüyorlar kulak vermenizde fayda var. Kaygılarınızın gerçek nedenini ortaya çıkarmalısınız aksi halde bütün hafta endişe ve kaygı yaşayabilirsiniz. Görmeniz gereken bazı engelleri göremiyor olabilirsiniz bunun nedeni kafanızın içinde düşündükleriniz olabilir. Bu haftaki renginiz açık mavi!

Oğlak Burcu

Kendinizi anlatmakta ve karşınızdakini anlama konusunda başarısız bir haftadasınız. Gönül ilişkisi yaşadığınız kişi hakkında gergin bir döneme girmeniz an meselesi. Olabildiğinizce sakin ve sabırlı olursanız bu işin üstesinden gelebilirsiniz. Öfke ile birlikte yaşadığınız tartışmalar duygusal yaşamanızı olumsuz etkileyebilir. Bu hafta fazladan kendinize zaman ayırmanızda fayda var.  Böylece önemli olmayan şeylerin hayatınızı etkilemesini önlemiş olabilirsiniz. Maddi sıkıntılara girebileceğiniz bir dönem aman dikkat edin. Ailenizin sizi bazı konularda anlamıyor olması sizin kötülüğünüzü istedikleri anlamına gelmez. Bu haftaki renginiz lila!

Kova Burcu

Kendinizi kandırmanız size bir şey katmaz. Gerçekleri yaşamanız daha mantıklı olabilir. En azından daha sonra bunları düşünüp pişman olmazsınız. Bugün görmezden geldikleriniz yarın başınıza iş açabilir. Özellikle aşk hayatınızdaki kişinin üzülmesine neden olabilir. Tamam hayatınızı idam ettirmeniz için para önemli ama sağlığınızı hiçe sayarak kasıntı yapmanız doğru değil. Sağlığınız için gerekli yatırımları yapmaktan kaçınmayın. Aile için ilişkilerinizde dikkat etmeniz gereken bir haftaya giriyorsunuz. Bu hafta farklı bir meşgale ile uğraşmanız gerektiğini anlayacaksınız. Birlikte güzel zamanlar geçirmek isteyeceğiniz insanlarla buluşmak isteyebilirsiniz. Bu haftaki renginiz gümüş!

Balık Burcu

Bu hafta hatırlamanız gereken konulardan biri hayatın düz bir çizgi olmadığı. Hayat olumsuzluklarla dolu ve inişli çıkışlıdır. Biraz sarsıntılı ve fazla duygusal bir olay yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz konusunda anlayışlı olmanın zamanı diyebiliriz. Karşınızdakini anlamaya çalışın ve her söyleneni irdelemeyin. Sadece kendin için yapacağın şeylere odaklanmanın zamanı. Kafanı dağıtan şeylerden uzak durursan parasal yönden ilerleyebilirsiniz. Aile arasında alınacak konularda etkin olmak yerine uyum sağlamalısınız. Bu haftaki renginiz uçuk sarı!

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar