25 Mayıs 2018 Cuma günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları

Yeni güne umutlu bir başlangıç yapmak, sizi daha iyi hissettirecek yeni kararlar almak ve hayatınızı güzelleştirecek gelişmelere yelken açmak istiyorsanız 25 Mayıs 2018 Cuma günlük burç yorumlarınızı azonceoldu.com'dan okumalısınız.

25 Mayıs 2018 Cuma günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
25 Mayıs 2018 Cuma 09:00

25 MAYIS 2018 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Uzun zamandır özgürlüğünüzü kısıtlayan ve sizi duygusal anlamda zorlayan durumları atlatıyorsunuz. Sizi rahatsız eden ve cesaretinizi kıran durumlardan uzak kalmalısınız. Hayatınızdaki kişi tıpkı eskiden olduğu gibi sizi güçlü görmek istiyor. Bu konuda size destek vermeye hazır. Bu arada son zamanlarda aldığınız kilolar başınıza dert olabilir.

BOĞA BURCU

İş hayatınızla ilgili dalgalanmalar bugün de devam ediyor. Kafanızda uygulamak için fırsat kolladığınız yeni kararlar var ancak bunlar için bir süre daha beklemenizde faydalı olabilir. Aşk hayatınızla ve çocuklarınızla ilgili bazı sorunlara çözüm üretebilirsiniz. Bir süre harcamalarınıza dikkat etmeniz sizin yararınıza olabilir. Kendinizi ekonomik anlamda kısmanız uzun sürmeyecek.

İKİZLER BURCU

Hayatınızdaki hayal kırıklıklarınız aşmak, hayat felsefenizi değiştirmek ve gerçekçi düşünmenize yardımcı olmak için iş birlikleri ve ilişkiler kuracağınız koşullar oluşabilir. Güçlü kurum ve kuruluşlarla karşı karşıya olabilirsiniz. Bugün sürpriz bir şekilde ailenizden ekonomik anlamda destek alabilirsiniz. Son zamanlarda artan baş ağrılarınız azalmaya başlayabilir.

YENGEÇ BURCU

Ekonomik konularda fazlasıyla aceleci olmanız elinizdekileri hızla kaybetmenize neden olabilir. Maddi anlamda karar alırken biraz gerçekçi olmanızda fayda var. İş birliği yapacağınız kişilerden umutlu teklifler alabilirsiniz. Duygusal anlamda yaşadığınız boşluk her an dolabilir. Hayatınıza yeni sayfalar açmak için arkadaşlarınızın size sunduğu davetleri geri çevirmemelisiniz.

ASLAN BURCU

Bu aralar kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Umudunuzu kestiğinizi alamayacağınızı düşündüğünüz bir tahsilatınız var bunu alabilirsiniz. Şahsi yeteneğinizin yanı sıra size destek olan kişilerin bu konuya katkıları olabilir. İkili ilişkilerde ve iş birliklerinde beklentilerinizde gözden geçirmeniz gereken gelişmeler yaşanabilir. Aşk hayatınızla ilgili konuları gerçekçi gözlerle değerlendirin.

BAŞAK BURCU

Uzun süredir gündeminizde olan eğitim ve hukuksal alandaki sorunlarınız günü daha stresli geçirmenize neden olabilir. Öğlene doğru ailesel konular ve maddi konular üst üste gelebilir ve bu yükümlülükler nedeniyle daha gerçekçi düşünceler içine girebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen bu olaylarla baş etmek için sabırlı olmalısınız bu konuda şansınız var.

TERAZİ BURCU

Önünüzdeki birkaç gün karamsar ruh hali içinde olabilirsiniz. Sorumluluklarınızın üzerinize yüklemiş olduğu ağırlıktan kurtulmak için yalnız kalarak bazı şeyleri tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Kontrolünüzü elden bırakmamak şartıyla bu fikir sizin için iyi olabilir. Ödemeler hayatınızda sorun olmaya başladı acil çözüm bulmalısınız.

AKREP BURCU

Ailenizi karşı sorumluluklarınız sebebiyle bazı konularda kendinizi kısıtlamak durumunda kalabilirsiniz. Fedakar biri olduğunuz için bu konu sizi çok zorlamayacak ama üstelendiğiniz bazı görevleri bir kenara bırakmalı ve kendinize zaman ayırmalısınız. Geçmişten kalan bir gayrimenkul satışıyla ilgili bazı maddeleri değiştirebilirsiniz. Yakın çevrenizden gelen teklif ve öneriler sayesinde ufkunuz genişleyebilir.

YAY BURCU

Bugün günde güzel başlamamak için hiçbir nedeniniz yok. İş hayatınızla ve aile hayatınızla ilgili karar almak için ideal bir zamandasınız. Aşk hayatınızda bazı hayal kırıklıkları yaşamış olsanız da bu durumu idealize etmiş görünüyorsunuz. Artık yapacağınız tüm değerlendirmeleri gerçekçi gözlerle yapabilecek bir algıdasınız. Bugün en iyi karar verme zamanlarından biri.

OĞLAK BURCU

Özel hayatınızdaki sorunları bir kenara bırakıp işinize yoğunlaşmalısınız. Ekonomik alandaki işler gün boyu sizi meşgul edebilir. Planlı ilerlemeniz ailesel konuları daha iyi gözden geçirmenizi sağlayacak. Hedeflerinizi ve iş hayatınızdaki çıkan sorunları çevrenizden fikir alarak çözme yoluna gitmek size fayda sağlayabilir.

KOVA BURCU

Son zamanlardaki sahip olduğunuz başarılarınız herkesin dilinde. Artık kaygıları bir kenara bırakıp kendinizden emin bir şekilde hareket etmenizin önü açıldı. Aşk hayatınızla ve sosyal yaşamınızla ilgili bozulan durumları kendi yöntemlerinizle çözebilirsiniz. Uyku düzeninizdeki değişiklikleri ilerleyen süreçte sizi biraz üzebilir.

BALIK BURCU

Uzun süredir canınızı sıkan sorunlar bugün kendiliğinden çözülecek. Bugün etkin kişilerden alacağınız maddi ve manevi destek keyfinizi yerine getirebilir. Ortak işlerinizden, kira ya da prim gibi geciken alacaklarınızdan para tahsil etmek için şanslı bir gündesiniz. Ayağınızı sağlam bir şekilde yere basmak için uygun zemin mevcut. Partnerinizi bu aralar çok fazla ihmal ettiniz ona daha fazla zaman ayırmalısınız.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar