Yavuz Yılmaz'ın intihar nedeni belli oldu

Kent Üniversitesi evinde ölü bulunan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'la ilgili olarak bir açıklama yayınladı.

Yavuz Yılmaz'ın intihar nedeni belli oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
17 Aralık 2017 Pazar 09:40

Kent Üniversitesi evinde ölü bulunan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'la ilgili olarak bir açıklama yayınladı.

 

Beykoz Konakları'ndaki ikametinde silahla hayatına son veren eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili İcra Kurulu üyesi de olduğu İstanbul Kent Üniversitesi’nden açıklama geldi.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

İcra kurulu üyemiz Sayın Yavuz Yılmaz, bir süredir “Temporal Lob Epilepsi” hastalığından muzdarip olup, tedavi görmekteydi.

 

Hastalığın doğal süreci çerçevesinde oluşan, son dönemde giderek ağırlaşan ve felce doğru ilerleyen komplikasyonları nedeniyle ağır stres altındaydı.

Bu manevi baskıya dayanamayarak, 16/Aralık/ 2017 günü hayata veda eden çok sevgili Yavuz Yılmaz’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz.

 

Hatırası ve üniversitemize yaptığı katkılar her zaman hatırlanacaktır.

Nur içinde yatsın.

İstanbul Kent Üniversitesi Mütevelli Heyeti

TEMPORAL LOB EPİLEPSİ NEDİR?

Temporal lob nöbetler beynin her iki temporal lobundan kaynaklanan nöbetlerdir. Temporal loblar duyguları, savaşma ya da kaçma tepkilerini işler ve kısa süreli hafıza için çok önemlidirler. Bir temporal lob nöbetinin bazı belirtileri, öfori, korku, panik ve deja vu gibi ara sıra ortaya çıkan hisler de dahil, bu işlevlerle bağlantılı olabilir. Temporal lob nöbeti sırasında, bilinciniz kısmen açık olabilir. Temporal lob nöbeti daha şiddetliyse, uyanık gibi görünseniz bile tepkisiz olabilirsiniz. Ayrıca dudaklarınız ve elleriniz tekrarlı hareketler yapabilir. Temporal lob nöbetleri anatomik bir bozukluk ya da skardan kaynaklanıyor olabilmesine rağmen kesin nedeni genellikle bilinmez. Temporal lob nöbetleri, nöbet önleyici ilaçlara karşı dirençli olabilir. İlaç tedavisine yanıt vermeyen bazı insanlar için ameliyat bir seçenek olabilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar