Yaşlılık maaşı 2018 ne kadar, ne zaman yatıyor?

Yaşlılık maaşı 2018 ne kadar, ne zaman yatıyor? Soruları Başbakan Yıldırım'ın Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası yaptığı açıklamaların ardından merak konusu oldu. Yaşlılık maaşı 2018 ne kadar, ne zaman yatıyor? Sorularının yanıtını sizler için derledik.

Yaşlılık maaşı 2018 ne kadar,  ne zaman yatıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
30 Nisan 2018 Pazartesi 19:11

Yaşlılık maaşı 2018 ne kadar, ne zaman yatıyor? Sorları Başbakan Binali Yıldırım'ın Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası seçim paketi kapsamında yaptığı açıklamalar sonrası merak konusu oldu. Yaşlılık maaşı 2018 ne kadar, ne zaman yatıyor? Sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Başbakan Binali Yıldırım basın mensuplarına yaptığı açıklamada yaşlılık maaşına zam geleceğini söyledi. işte Yaşlılık maaşı 2018 ne kadar, ne zaman yatıyor? Sorularının yanıtı.

Yaşlılık maaşı 2018 ne kadar?

Başbakan Binali Yıldırım yaşlılık maaşı ile ilgli açıklamalarda bulunurken şu ifadelere yer verdi;

"Gençlerden sonra yaşlıları da ihmal edemezdik. Bu müjdemiz de yaşlılarımızla ilgili. Bu yaşlılar kim? 65 ve üzeri. 65 yaşlılık aylığı diye bir şey var. 2022 sayılı kanuna göre ödenen bir aylık. Bu üç ayda bir ödeniyor ve her ay için şu an 266 lira. Üç aylığı toptan ödeniyor yani 3 x 266 lira olarak ödeniyor. Kimler alıyor? Bunu emekliliği olmayan, kimsesi olmayan, hiçbir geliri olmayan kadın erkek fark etmez vatandaşlarımız. Ne kadar var? 600 bin civarında bu haktan bu yaşlılık aylığından yararlanan vatandaşlarımız var. Bunların 266 lira olan aylığını 500 liraya çıkarıyoruz. Üç ayda bir 1500 lira para almış olacaklar."

Yaşlılık maaşı ne zaman yatıyor?

Başbakan Binali Yıldırım'ın yaptıı bu açıklamdan sonra akıllara Yaşlılık maaşı ne zaman yatıyor? Sorusu geldi. Yaşlılık maaşına gelecek zam yasanın Meclis'ten geçmesi ardından yatacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

İBRAHİM ALTINTAŞ En beğenilen yorum
BU MİLLET VE BU DEVLET NE OLDU BÖYLE MİLLETİNE YAŞLISIYA ELENCE OLMAZ SAYIN BAŞBAKANIM BİNALI YILDIRIM AK PARTİL BİRİSİYİM SELAM<<
erkal olcay
2018 haziran ayında maaşlarımızı 1500.tl artı bin tl bayram harçlığı alıcazmı bunu kesin yazan kimse yok.