Yalçın Küçük: Ezan okunmasın

Yalçın Küçük katıldığı televizyon programında, " Sabah, akşam ezan okunuyor. Şu teknolojide insanların namaz saatini öğrenmesi için bu mu gerekiyor" dedi.

Yalçın Küçük: Ezan okunmasın
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:44
9 Kasım 2017 Perşembe 14:06

Katıldığı televizyon programında günde beş defa yüksek sesle ezan okunmasından insanların rahatsız olduğunu iddia eden Yalçın Küçük sözlerine şöyle devan etti; İnsanlar gidiyor 3 adımda bir cami olursa ne yapacağız, bomboş cami. Türkiye daha çok mu müslüman oluyor. Günde beş defa ezan okunuyor hem de yüksek sesle. Herkes bundan şikayetçi. Camilerin bir kısmını yurt yaparsın. Sabah akşam ezanların okunduğu ve de kimsenin gelmediği camiler yapmamak lazım" şeklinde konuştu.

Yalçın Küçük kimdir?

Yalçın Küçük, 1 Temmuz 1938 tarihinde Hatay'ın İskenderun ilçesinde doğdu. Kabataş Lisesi'nde öğrenim gördü. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Öğrencilik yıllarında Fikir Kulüpleri Federasyonu, Sosyalist Fikir Kulüpleri Federasyonu, Dev-Genç ve Türkiye Halk Kurtuluş Partisi gibi çeşitli federasyonlarda görev aldı. 27 Mayıs 1960 askeri darbesinin ardından da Devlet Planlama Teşkilatı'nda çalışmaya başladı. Daha sonra Amerika'ya giderek Yale Üniversitesi'nde lisans eğitimi aldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar