Vizyondaki filmler (3 Ağustos 2018)

Sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli, 6'sı yabancı toplam 8 film vizyona girdi.

Vizyondaki filmler (3 Ağustos 2018) - Sayfa 1
1 9
 
Vizyondaki filmler (3 Ağustos 2018) - Sayfa 2

Alexandra Bracken'ın aynı adlı eserinden Jennifer Yuh Nelson tarafından sinemaya uyarlanan "Karanlık Zihinler", ABD'deki insanların önemli bir kesiminin ölümüne sebep olan veba salgınından sağ çıkan bir grup gencin hikayesini beyaz perdeye taşıyacak. Film, gerilim ve bilim kurgu türünde.

2 9
 
Vizyondaki filmler (3 Ağustos 2018) - Sayfa 3

Sundance Film Festivali'nin Dünya Sineması bölümünde Jüri Büyük Ödülü'nü kazanan Tolga Karaçelik'in "Kelebekler" adlı filmi ikinci kez vizyona girecek. Tolga Tekin, Bartu Küçükçağlayan, Tuğçe Altuğ, Serkan Keskin, Hakan Karsak, Ezgi Mola ve Ercan Kesal'ın rol aldığı film; babalarının kendilerini çağırmasıyla otuz yıl sonra köylerinde bir araya gelen üç kardeşin hikayesini ele alıyor.

3 9
 
Vizyondaki filmler (3 Ağustos 2018) - Sayfa 4

Özgür Bakar'ın yönetmenliğini yaptığı; Şevket Çoruh, Ruhi Sarı, Bülent Çolak, Ayça İnci, Uğur Serhan, Hüseyin Elmalıpınar, Nazlı Tosunoğlu, Sinan Bengier ve Tuncay Beyazıt'ın rol aldığı "Canavar Gibi Frankenstein" izleyici ile buluşacak.

Komedi türündeki film; İstanbul'un Balat ilçesinde cep telefonu satışı yapan ve mafya babasıyla ters düşen bir adamın atıldığı macerayı konu ediniyor.

4 9