için kaldı

İmamoğlu: Vali Bey'i çok büyütmeyin gözünüzde

CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, "Vali Bey benim için inandırıcı bir insan değil. Vali Bey'i çok büyütmeyin gözünüzde. Islak imzalı bana ulaştırılan belgeler var" açıklamasında bulundu.

İmamoğlu: Vali Bey'i çok büyütmeyin gözünüzde
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
12 Haziran 2019 Çarşamba 18:56

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Maltepe'de katıldığı 'Sivaslı İş İnsanları ve Sanayiciler Buluşması'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin "Dün katıldığınız canlı yayında Binali Yıldırım'la ilgili söylediğiniz sözlere Sayın Yıldırım'dan cevap geldi. O da iddialarınızı ispatlayın ya da özür dileyin, diye açıklama yaptı." sözlerine İmamoğlu "Benim ispatlayacağım bir şey yok." yanıtını verdi.

İşte Ekrem İmamoğlu'nun açıklamaları:

Soruların tespitli olma konusunda zaten ben burada yokken, bazı ön görüşmeler olmuştu. Ben bunu söyledim. Karşı taraftan gelen teklifi söyledim. Hatta bana ilk bilgi ulaştığında, '10 soru siz hazırlayın, 10 soru biz hazırlayalım' dediklerinde. Daha o zaman İsmail Küçükkaya ismi bile ortada yokken, 'buna gerek yok' diyen kişiyim. Ben bunu açıkladım. Bu talebi getirip, götüren iki arkadaşımız var. Onları onlar biliyor. Ben öyle boş bir laf söylemedim. Konuyu büyütmeye de gerek yok. Sayın Yıldırım'ın tercihi, eğer bu süreçten sonra 'Evet, serbest, hadi buyurun sorularınızı sorun' diye bir şekle dönüşmüşse bu bana mutluluk verir. Bu konuları da Sayın Küçükkaya bilmez. Çünkü o görüşmeleri yürüten başka insanlar vardı.

"Vali Bey'i çok büyütmeyin gözünüzde"

Ordu Valisi ile ilgili İmamoğlu, "Vali Bey benim için inandırıcı bir insan değil. Vali Bey'i çok büyütmeyin gözünüzde. Islak imzalı bana ulaştırılan belgeler var. Engelliler gününde bile ne hikmetse Vali Bey, ta nerdeyse bir ay önce, bana hakaret etmeyi vazife edinmiş bir adam" diye konuştu.

Daha sonra kendisini bekleyen vatandaşları selamlayan Ekrem İmamoğlu, Maltepe Meydan'ında yapacağı mitinge gitmek üzere seçim otobüsüne binerek ayrıldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar