Ünlü Youtuber Reynmen (Yusuf Aktaş) El-Bab'ta

Sosyal medya fenomeni ünlü Youtuber Reynmen El Bab'a giderek izlenimlerini paylaştı. işte Reynmen'in El-Bab'ta bir gün geçirmek adlı videosu.

Ünlü Youtuber Reynmen (Yusuf Aktaş) El-Bab'ta
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
11 Şubat 2018 Pazar 10:59

Reynmen olarak bilinen ünlü Youtuber Yusuf Aktaş Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörden temzilediği El-Bab'a gitti

Normalde eğlence içerikli videolar üreten Reynmen bu kez farkılı bir projesye imza attı. Türkiye'nin 72 şehit vererek terörden temizledği El-Bab'a giderek video çekti.

Reynmen neden El-Bab'a gitti?

Reynmen olarak bilien Yusuf aktaş videosunda şu sözlere yer verdi;

"Türk gençliği olarak her birimizin bu konuda hassas olması gerektiğine inanıyorum. Onca şehit veriyoruz. Bunun bir anlamı olmalı. Bu soruların bir cevabı olmalı. O yüzden El-Bab'a geldim."

Ünlü Youtuber Reynmen (Yusuf Aktaş) El-Bab'ta

El-Bab'ta çarşı pazar gezerek Suriyelerle sohbet eden Yusuf Aktaş El-Bab Belediye Başkanı ile de bir görüşme gerçekleştirerek merak ettiklerini sordu.

El-Bab Belediye Başkanı'nın szöleri Yusuf Aktaş'ı duygulandırdı.

El-Bab Belediye Başkanı yaptığı konuşmayla genç Youtuber'ı duygulandırdı. Başkan konuşmasında şu sözlere yer verdi; "Bir tek Türkler bizim safımızda durdu. Dünya bizi tek bıraktı." Başkanın safettiği sözlere "Tarih bunu unutmayacak" cevabını veren Reynmen başkanla sarıldıktan sonra belediyeden ayrıldı.

Türkiye'nin sadece bölgeyi terörden temizlemekten ziyade El-Bab'ın geleceği için de çalıştığını göstermeye çalışan ünlü Youtuber, Türk hekimlerin hizmet verdiği yapımı bitmek üzere olan Türkiye standartlarında 200 yatak kapasiteli hastaneyi de görüntüledi

Fırat Kalkanı Harekâtı'nda 16 şehit verdiğimiz tepeyi ziyeret ederek gezisini tamamlayan Yusuf Aktaş, gördüklerinden ve duyduklarından çok etkilendiğini belirtirken Türkiye'nin Suriye'de gerçekleştirdiği operasyonlara da değindi.

İşte Reynmen'in 'Suriye El-Bab'ta Bir Gün Geçirmek!' adlı videosu

Yusuf Aktaş Kimdir? (Reynmen) Nereli? Kaç Yaşında?

Sosyal medyada Reynmen fenomen olarak tanınan Yusuf Aktaş 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Üç kardeştir, bir kardeşi ve bir ablası vardır. İlköğretimi Ahmet Kabaklı Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretime nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamlamıştır.

Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine yazılmış ancak oradanda mezun olmadan Başakşehir Lisesi’ne geçiş yapmış son olarak oradanda ayrılarak Açıköğretim’den Liseyi tamamlamıştır.

Yaşantısını İstanbul Bağcılar’da sürdürmektedir. Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaktadır. Scorp’ta çekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en çok takip edilen ve dikkatleri üzerine çeken fenomeni olmayı başarmıştır. Günümüzde Youtube video sitesinde yayınladığı videolar takipçileri tarafından oldukça beğeni ile izlenmekte ve her geçen gün dahada başarılı hale gelmektedir.

Sosyal medya dışında ünlü oyuncular ilede arası oldukça iyidir. Özellikle Murat Cemcir ve Ahmet Kural ile birlikte Sie Liegt in Meinen Armen şarkısında birlikte yer almıştır.

Yusuf Aktaş internet dünyasındaki tanınan ismi ile Reynmen aslen Sivas’lıdır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar