Ünal: CHP'nin martta Kandil'e başlayan operasyondan haberi yok

Türkiye'nin Kandil operasyonuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mahir Ünal, "Şimdi Kandil'e doğru ordumuz ilerliyor. CHP'liler 'Seçime 16 gün kala Kandil'e niye operasyon yapıyorsunuz?' diyorlar. Adamın, Kandil'e mart ayında başlayan operasyondan haberi yok." dedi.

Ünal: CHP'nin martta Kandil'e başlayan operasyondan haberi yok
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
6 Haziran 2018 Çarşamba 15:20

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Kandil'e yönelik operasyonuyla Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da huzur ortamının oluştuğunu ifade eden Ünal, "Şimdi Kandil'e doğru ordumuz ilerliyor. CHP'liler 'Seçime 16 gün kala Kandil'e niye operasyon yapıyorsunuz?' diyorlar, adamın Kandil'e mart ayında başlayan operasyondan haberi yok." açıklamasında bulundu.

"Kandil'e yönedil, seçim yatırımı dediler"

Mahir Ünal: Biz Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı'nı halledince hemen nereye döndük? Irak'a döndük. Çünkü terör kaynağında kurutmak için. Şimdi Afrin'e gidersin ana muhalefet 'Afrin'e' girme der. Kandil'e yönelirsin 'Bu bir seçim yatırımı' der. 'Amerika'dan bir yetkili beni aradı' diyor bana 'Sizinkiler bu FETÖ ile ilgili iade talebini yapmadılar. Biz de diyoruz ki gelin evrakları inceleyelim. Bu kadar açık ve samimiyiz. Evrakları incelemeye iki CHP'li gidiyor. Daha evrakları incelemeye gittiği gün CHP Grup Başkanvekili açıklama yapıyor 'Evraklar Sayın İnce ve Sayın Kılıçdaroğlu'nu doğrular nitelikte. 'Siz kiminle berabersiniz. Allah aşkına bunlara ülke emanet edilir mi?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar