Türkiye için kazanç vakti

Emlak Konut önderliğinde başlatılan 'Türkiye için kazanç vakti' kampanyasına kısa sürede büyük destek geldi.

Türkiye için kazanç vakti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
1 Eylül 2018 Cumartesi 15:13

Emlak Konut'un,  Türkiye’ye yönelik ekonomik kur spekülasyonlarına karşı başlattığı mücadelelerden biri olan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına çok sayıda firmadan destek geldi. 

TÜRKİYE İÇİN KAZANÇ VAKTİ PROJESİNİN SAĞLADIĞI AVANTAJLAR

Fırsat 1: Dövizinizi ya da altınınızı peşinata çevirin, bir yıl boyunca paranızın getirisini garanti altına alın.

Fırsat 2:  Sadece %10 peşinatla gelin, birikimleriniz sizde kalsın. Paranızı bir yıl boyunca istediğiniz gibi değerlendirin.

KAMPANYADAN YARARLANMA ŞARTLARI

1) Kampanya başvurusunu, kampanyaya dahil olan tüm projelerin satış ofislerinden, Emlak Konut bünyesinden projeler için de Emlak konut genel merkezinden yapabilirsiniz.

2) Kampanya için herhangi bir başvuru şartı aranmamaktadır.

Türkiye İçin Kazanç Vakti' konut kampanyasının detayları şu şekilde;

31 Ekim'e kadar sürecek olan konutta yeni kampanya ile projelerde yer alan dairelerin satış fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak. Milyonlarca insanın merakla beklediği kampanya ile yüzde 2 oranını aşan konut kredisi faiz oranları yeniden 0,98 oranına çekilecek. 

Daha önce yapılan konutta seferberlik kampanyası faiz indirimi 500 bin TL'ye kadar olan kredilerde geçerli olurken yeni konut kampanyasında böyle bir limit bulunmayacak. Peşinatın yüzde 10 olarak belirlendiği konutta indirim kampanyası ile peşinatı döviz üzerinden ödeyenlere kur garantisi sağlanacak.

Firmaların kendi bünyesinde yapacağı kampanya kapsamında 12. ve 24. aylarda yüzde 15 ara ödeme yapılması gerekiyor. 6. ay ve 1. yılda borcunu kapatmak isteyen alıcıya farklı imkanlar sunulacak. Kampanyaya Emlak Konut GYO ile sektörün 3 çatı derneği Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) üyesi onlarca firma ve proje kampanyaya katılacak. 100 bin konutu kapsayan kampanyada banka ve kefalet olmayacak. 

KAMPANYANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

TÜRKİYE İÇİN KAZANÇ VAKTİ KAMPANYASINA DESTEK VEREN FİRMALAR VE PROJELER

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar